13. 08. 2022.
Home / Ostali sportovi / VANJA U ŠAMPIONSKOM ZANOSU
IMG-20190620-WA0002

VANJA U ŠAMPIONSKOM ZANOSU

Jedan od najboljih mladih tenisera u Srbiji Vanja Nikolić potvrdio je dominaciju i nadmoćno osvojio kvalitetan i jak turnir Open Beograda koji je igran u Lazarevcu.

Vanjin odličan tenis najbolje potvrđuje činjenica da mu ni jedan od protivnika nije uzeo set.Turnir koji je trajao tri dana privukao je veliki broj kvalitetnih mladih tenisera, koji su se borili za glavnu nagradu bicikl “koji je na kraju završio u rukama Vanje Nikolića.

IMG-20190620-WA0003

Uz brojne druge nagrade, organizatori turnira u Lazarevcu, potrudili su se i takmičarima obezbedili majice,sendviče,sokovei vodu, obzirom na veoma sparno i toplo vreme. zbog izuzetno sparnog vremena.

– Vanjin rezultat me nije iznenadio jer je zaista vredno radio i trenirao, uz talenat koji neosporno poseduje.Veoma je ambiciozan, ima svoje vizije u tenisu i ubeđen sam da njegovo vreme tek dolazi i da će pobeda na turnirima biti sve više – zadovoljno ističe trener Gajica Matanović.

Pročitajte još

trs

Tvoje vesti iz sveta trčanja

Šta kažu stručnjaci: Zašto se budite umorni?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>