03. 07. 2022.
Home / Rukomet / IGOR ČAGALJ NOVI RUKOMETAŠ ŠABAČKE METALOPLASTIKE
FB_IMG_1561015919018

IGOR ČAGALJ NOVI RUKOMETAŠ ŠABAČKE METALOPLASTIKE

Visoki pivot, nekadašnji juniorski reprezentativac Srbije, Igor Čagalj napustio je redove novog superligaša i matičnog kluba Proletera i postao novi član šabačke Metaloplastike koja će naredne sezone igrati u evropskoj SEHA ligi.

Čagalj je osim dresa Proletera, nosio i crveno-beli dresnovosadske Vojvodine i bio internacionalac u Nemačkoj i Sloveniji.

FB_IMG_1561015933915

– Drago mi je što sam dogovorio saradnju sa klubom kao što je Metaloplastika, koja ima svetlu tradiciju i prepoznatljiv evropski imidž.U Proleteru sam proveo sjajnu sezonu, na kraju smo se radovali istorijskom povratku u rukometnu elitu, imao sam poziv da produžim saradnju sa matičnim klubom, ali odlučio sam se da prihvatim ponudu Metaloplastike i pridružim se mladoj i poletnoj ekipi koja u narednoj sezoni ima velike ambicije – rekao je za portal Sportinfo Igor Čagalj, uz napomenu da Proleteru i svojim dojučerašnjim drugovima iz ekipe, želi sve najbolje…!!!

Pročitajte još

RSS MEDITERANSKI TIM

Selektor Đerona o plasmanu u polufinale Mediteranskih igara i žrebu za Svetsko prvenstvo 2023

Izjava selektora muške rukometne reprezentacije Srbije, Tonija Đerone povodom plasmana naše selekcije u polufinale Mediteranskih ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>