26. 03. 2023.
Home / Fudbal / DRAGAN MANCE CUP EVROPA DA POZAVIDI
Mamce cup 1

DRAGAN MANCE CUP EVROPA DA POZAVIDI

Treći po redu međunarodni “Dragan Mance Cup” održan je u Sportskom centru “Zemunelo” uz prisustvo velikog broja mališana od 8 do 12 godina,ali i mnogo znatiželjnih roditelja,skauta i fudbalskih veličina poput Saše Ilića,Vladimira Vermezovića,Vlade Čapljiać,Zvonka Popovića,Nedeljka Kostića,glumca Igora Vasića i legende Fudbalskog kluba Sarajevo i jugoslovenskog fudbala Mirsada Fazlagića.

Fudbalski festival su otvorili Saša Ilić i Vladimir Vermezović koji su deci učesnicima poručili da su budućnost fudbala,da neguju prijateljsto, poštuju drugove iz protivničkih timova i uživaju u detinjstvu jer je to najlepši period u životu i da budu ponosni što su deo jedne od najmasovnijih dečijih fudbalskih manifestacija u Evropi.

U tri takmičarska dana prodefilovalo je preko 2.500 dečaka,odigrano 600 utakmica a najsnažnija poruka je da će baklja prijateljstva goreti i čuvati uspomenu na jednu istinsku igračku veličinu Dragana Mancea…..

PLASMAN PO KATEGORIJAMA:

2007 god.
1.Rep.Rep.Srpska
2. FK Kom
3.FK Apolon

2008 god.
1.FK Apolon
2.FK Pandev
3.FK Vardar

2009 god.
1.FK Partizan
2.FK Čukarički
3.FK Dadex

2010 god.
1.FK Čukarički
2.FK Banatul
3.FK Paok

2011 god.
1.FK Partizan
2.FK Bolesnikov
3.FK Institut

Pročitajte još

image_6483441 (3)

HUMANITARNI TURNIR U MALOM FUDBALU ZA ANITU U MUŽLJI

HUMANITARNI TURNIR U MALOM FUDBALU ZA ANITU U MUŽLJI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>