06. 02. 2023.
Home / Ostali sportovi / BRONZA ZA MIHAJLA VUJOVIĆA NA JUNIORSKOM PRVENSTVU DRŽAVE
FB_IMG_1560662914415

BRONZA ZA MIHAJLA VUJOVIĆA NA JUNIORSKOM PRVENSTVU DRŽAVE

Proteklog vikenda u beogradskoj hali “Šumice” održano je prvenstvo Srbije za juniore i juniorke na kojem je učestvovalo 170 takmičara iz cele Srbije.

Omladinski džudo klub “Proleter MD” iz Zrenjanina je nastupio sa 4 kvalifikovana borca koji su imali solidan nastup.
Najbolji rezultat napravio je MihajloVujović u kategoriji do 100kg koji je sa tri pobede i jednim porazom zauzeo visoko treće mesto i na taj način osvojio bronzanu medalju.

Petar Nikolin je imao takođe dobar nastup pa je sa dve pobede i dva poraza u 100kg zauzeo za njega veoma dobro peto mesto jer je i naredne godine kadet.

Marko Delić i Dušan Ludoški su zauzeli sedma mesta u svojim kategorijama i u ovom momentu moramo biti zadovoljni jer je Delić kadet a Ludoški je tek ušao u juniorski uzrast i takmiči se u izuzetno kvalitetnoj kategoriji do 81kg.

Narednog vikenda nam predstoji odlazak na Evropski kup za juniore u Pakšu na kom učestvuju Vujović i Ludoški dok kadeti i mlađi pioniri svoje mečeve imaju u Bugarskom gradu Panađurištu.

Pročitajte još

image_6483441

ZLATNA DUNJA NA KROVU EVROPE

Dunja Rajić, reprezentativka Srbije i karatiskinja Zadrugara iz Lazareva, među hiljadu 114 takmičara iz 48 ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>