02. 04. 2020.
Home / Fudbal / ZLATNI DEČACI BAMBIJEVE TROFEJNE AVLIJE
Miklav 1

ZLATNI DEČACI BAMBIJEVE TROFEJNE AVLIJE

Mali fudbaleri akademije Bambi iz Zrenjanina, dostojno, hrabro i borbeno predstavljali su grad na tradicionalnom Miklavž kupu 2019. u Sloveniji.

Miklav 5

Generacija dečaka rođenih 2007. godine okitila se zlatnim odličjem i velikim pobedničkim peharom , a nakon ubedljivo osvojenog prvog mesta u grupi, u polufinalu savladali su slovenački Koper rezultatom 3:0, a u finalu rutinirano bili bolji od takođe ekipe iz Slovenije, Drave iz Ptuja 2:0.

Miklav 2

Ggeneracija dečaka rođenih 2010.godine osvojila je drugo mesto u konkrenciji 20 ekipa, a nakon nadmoćno osvojenog prvog mesta u grupi, sa sve četiri pobede i gol razlikom 15:2, furiozna serija nastavljena je pobedama u osmini finala protiv slovenačke ekipe Marjeta 5:0, u četvrtfinalu savladana je Tuzla 3:0 i u polufinalu Aluminij iz Slovenije 3:2.

Miklav 9

U tvrdom i neizvesnom finalu i pored brojnih prilika, Bambijevci su poraženi od ekipe iz Hrvatske, Lumen Varaždin 1:0.

Na kraju, nepravedno bi bilo ne spomenuti i odličan fudbal koji su u Sloveniji igrali Bambijevci rođeni 2005. godine i osvojili četvrto mesto.Imali su sjajnu podršku, igrali atraktivan fudbal i na kraju zaslužili pehar, čime su zaokružili riznicu trofeja sa tradicionalnog Miklavž kupa u Sloveniji.

Miklav 8

Pročitajte još

FB_IMG_1585814193135

FUDBALERI RADNIČKOG PAKUJU PAKETE ZA NAJUGROŽENIJE PENZIONERE

Fudbaleri Radničkog iz Zrenjanina, u danima kada nema zajedničkih treninga i utakmica, radosti zbog slasti ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>