01. 10. 2022.
Home / Ostali sportovi / TALETU PEHAR IZ RUKU FILIPA KRAJINOVIĆA U ZELENGRADU….
IMG-20190608-WA0008

TALETU PEHAR IZ RUKU FILIPA KRAJINOVIĆA U ZELENGRADU….

Grad Sombor, osim fijakera, lepih snaša i dobrih tamburaša, dugo je u prošlosti imao oreol najzelenijeg grada na ovim prostorima i zbog toga su ga mnogi zvali Zelengrad…

Juče je zeleni grad odisao belom bojom, na 17. tradicionalnom Memorijalu Radeta Baše, na kojem su se okupili najbolji teniseri, veterani iz gotovo svih vojvođanskih gradova.Zrenjaninac Miodrag Tatić Tale okitio se još jednom titulom i u finalu ubedljivo sa 6:2,6:3, počistio sa terena domaćeg takmičara Rodića.

IMG-20190608-WA0007

– Naravno da je motiv bio do neba, osim sjajne organizacije i velikog gostoprimstva domaćina, sa tribina je mečeve posmatrao teniski as i jedan od naših vrhunskih tenisera Filip Krajinović.Uspeo sam da izdominiram i slavim ubedljivu pobedu.Na kraju velika čast da mi pobednički pehar uruči popularni Fića – naglasio je Miodrag Tatić, uz napomenu da domaćini iz Sombora zaslužuju sve pohvale i da su sigurno jedan od najprestižnijih turnira u teniskom karavanu veterana Vojvodine.

– Pauzu pre finalnog meča, iskoristili smo da obiđemo grad i upoznamo lepote i turističke znamenitosti Sombora, a u centru grada u predivnoj bašti imali smo predah uz kvlitetnu kafu i osvežavajuće napitke, tako da je osećaj zaista predivan – poručio je, uz pozdrav čitaocima portala Sportinfo, prvi veteranski reket Vojvodine, Miodrag Tatić Tale….

Pročitajte još

PSX_20220928_160445

SEZONA OTVORENA SA PET OSVOJENIH MEDALJA NA JESENJEM KUPU U SUBOTICI

Na zanimljivom plivačkom takmičenju Jesenji kup Subotice 2022. na kojem je učestvovalo 335 plivača iz ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>