13. 08. 2022.
Home / Rukomet / MOMIR RNIĆ I U NAREDNOJ SEZONI VERAN PROLETERU
Zrenjanin - Momir Rnić junior ostaje veran Proleteru foto B.Grujić

MOMIR RNIĆ I U NAREDNOJ SEZONI VERAN PROLETERU

Posle dogovora oko nastavka saradnje sa trenerom i selektorom ženske rukometne reprezentacije Srbije,  Ljubomirom  Obradovićem, rukometni Superligaš iz Zrenjanina rešio je status najboljeg igrača … Predsednik Rukometnog kluba Proleter Dragan Božjak, ekskluzivno je saopštio informaciju da je klub sve dogovorio oko ostanka reprezentativca i najboljeg igrača kluba, Momira Rnića juniora.

 Zrenjanin - Momir Rnić 3

Rukometaš koji je do prošle sezone nastupao u Bundesligi, nakon oporavka od povrede,u duhu velikog sportsmena,  prihvatio je ideju da pomogne matičnom klubu na putu povratka u elitno društvo, a sada je prezadovoljan atmosferom i uspehom koji su ostvarili, rešio da i naredne sezone nosi crveno-beli Proleterov dres.

Zrenjanin - Momir Rnić 2

–          Sve do tančina smo dogovorili, Momir će u subotu 8. juna potpisati novi ugovor sa klubom, ali to će biti samo formalnost, jer smo upravo dogovorili nastavak saradnje – saopštio je Dragan Božjak, uz naglasak na veliku korektnost rukometnog asa, koji je odbio nekoliko finansijski mnogo boljih ponuda.

Pročitajte još

POL - SRB-2 12

M18 EHF EURO – Kadeti Srbije nadigrali Poljsku

Srbija je u prvoj utakmici razigravanja od 13. do 16. mesta savladala Poljsku rezultatom 33:30 ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>