27. 03. 2023.
Home / Ostali sportovi / ZRENJANINSKO LETO 2019. NA PESKARI
Tur org 1

ZRENJANINSKO LETO 2019. NA PESKARI

Manifestacija „Zrenjaninsko leto na Peskari“ održaće se od 31.maja do 02. juna na gradskom kupalištu Peskara, a u subotu 1. juna u 12 časova zakazano je svečano otvaranje manifestacije kojom će biti obeležen početak nove sezone kupanja…

Već na otvaranju posetioce očekuje specijalno iznenadjenje, atrakcija, koja je za sada obavijena velom tajne, a sve će Vam biti jasno i dostupno , kada u subotu dođete na Peskaru.

Istog dana, dakle u subotu 1. juna, posetioci će moći da uživaju i u muzičkom koncertu zrenjaninskog benda KETY B GOOD i nastupu Haos Animatora.

Ove godine manifestacija je obogaćena i novim sadržajem u saradnji sa Kancelarijom za mlade i D Most Festivalom hip hop muzike uz podršku rege, afrobits i elektronske muzike.

U petak, 31. maja održaće se besplatna škola skutera „Aquabike“ koja traje do nedelje 02. juna. Sva tri dana škola počinje u 13 časova, a završava se u 17 časova.

Kroz ovu trodnevnu besplatnu Akvabajk školu deca uzrasta od 14 do 18 godina će imati priliku da nauče osnovne tehnike u vožnji skutera.Akcenat je na bezbednost u plovnom saobraćaju, pri čemu će se ukazivati da nepravilnom upotrebom i bez odgovarajuće bezbednosne opreme vožnja skuterom može predstavljati rizik , kako za njih, tako i za druge učesnike u plovnom saobraćaju, kao i za kupače.

Obuka će se organizovati u uslovima koji garantuju bezbednost i sigurnost učesnika od strane MK Motojet iz Novog Sada, a svi polaznici biće nagrađeni specijalnom diplomom…..

Pročitajte još

image_6483441 (19)

KARATISTI ZADRUGARA SJAJNI U ARANĐELOVCU I STAROJ PAZOVI

Tradicionalni međunarodni turnir u Aranđelovcu, pod nazivom Aranđelovac open, na kojem je učestvovalo 700 takmiara ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>