03. 06. 2020.
Home / Ostali sportovi / Novi funkcioneri u STKS
Samolovcu i Vukeliću funkcije u Savezu za tradicionalni karate Srbije

Novi funkcioneri u STKS

Dugogodišnja uspešna saradnja između Saveza za tradicionalni karate Srbije na čijem je čelu prof, dr Vladimir Jorga i karate kluba “Banatski cvet” rezultirala je nedavno delegiranjem funkcija u Savezu trenerima našeg kluba.

Naime, na nedavno održanoj sednici Skupštine STKS Goranu Samolovcu poverena je funkcija Generalnog sekretara Saveza, dok je Nikola Vukelić imenovan za člana Nadzornog odbora.

Takođe, Goran Samolovac se našao na listi ispitivača, koji će u narednim mesecima proći posebnu edukaciju od strane profesora Jorge i steći licencu za dodelu majstorskih zvanja.

Ova priznanja poslužiće trenerima našeg kluba kao podstrek za dalje usavršavanje, a mogu poslužiti i kao dokaz da ceo klub fukcioniše u savršenoj harmoniji i nastavlja uspešan niz priznanja kako u domenu takmičarskih rezultata tako i u domenu sticanja novih znanja.

Pročitajte još

received_1680999078705285

DŽUDISTI PROLETERA POČELI TRENINGE U SALI

Striktno poštujući propisane mere zaštite, najmlađi džudisti Proletera, posle treninga pod otvorenim nebom, od ponedeljla ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>