26. 06. 2022.
Home / Ostali sportovi / JOVAN MIĆIĆ ZLATNI DŽUDO DEČAK ZA BUDUĆE ZLATNE RADOSTI
Mića 3

JOVAN MIĆIĆ ZLATNI DŽUDO DEČAK ZA BUDUĆE ZLATNE RADOSTI

Jedan od najsjajnijih izdanaka džudo škole čuvenog Slavka Obadova, koju zajedno sa sinom Igorom vodi nekadašnji šampion, je svakako dvanaestogodišnji Novosađanin Jovan Mićić.

Novosadski džudo klub “Džuns” ponosan je na supertalentovanog dečaka, koji je tokom ove godine na osam turnira na kojima je učestvovao, osvojio isto toliko zlatnih medalja…Blistava budućnost kluba, novosadskog, ali i srpskog džudo sporta, Jovan Mićić trenira svakodnevno, sa veliki intenzitetom i željom da dosegne slavu svojih učitelja drevne veštine.

Mića 4

Prošle godine kao mlađi u kategoriji mlađih pionira u kategoriji do 60 kilograma, Jovan je na prvenstvu Srbije u Zrenjaninu osvojio drugo mesto, na “Borsa Open-u 2018 ” u Mostaru bio je treći u konkurenciji takmičara iz 31 zemlje, a ovaj turnir je kako smatraju stručnjaci , sigurno najači i najkvalitetniji za decu u Evropi.

Veliku podršku, osim trenera i drugara iz kluba, Jovan ima od mame Danijele i tate Miodraga, dede Bogoljuba, ali i svih ostalih članova najuže porodice, koji ga redovno prate i navijaju za njega na takmičenjima.

Mića 6

– Džudo je za mene najlepši sport, uz školu veoma sam mu posvećen i želim da dosegnem slavu i uspeh mojih učitelja, Slavka i Igora Obadova.Nadam se da ću uz dobar rad na treninzima i pravilan pristup svakom takmičenju, uspeti u tome – iskren je zlatni džudo klinac Jovan Mićić.

foto: Privatna arhiva

Pročitajte još

received_1460244281094135

BANATSKI ŠOR TREBINJEM TREŠTI…

Veliki Banatski šor na trgu Jovana Dučića, u hladu stoletnih platana, oduševio je, ljubazne domaćine, ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>