05. 08. 2021.
Home / Ostali sportovi / Motorne kosačice za seoske mesne zajednice – donacija grada vredna 5 miliona dinara
Kosacice_cistoca_002

Motorne kosačice za seoske mesne zajednice – donacija grada vredna 5 miliona dinara

Grad Zrenjanin danas je donirao više od dvadeset kompleta profesionalnih motornih kosačica i trimera zrenjaninskom JKP “Čistoća i zelenilo“, koje su uručene predstavnicima seoskih mesnih zajednica, kako bi u narednom periodu naseljena mesta na teritoriji grada bila uređenija.

Primopredaji donacije, čija je ukupna vrednost 5 miliona dinara, prisustvovao je gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić koji je istakao da nije u potpunosti zadovoljan izgledom grada i naseljenih mesta, ali da se zajedničkim naporima, s predstavnicima saveta mesnih zajednica, došlo do rešenja.
“Nedostajala je oprema za uređenje naših sela, samog prostora centra, ali i ostalih ulica, prostora oko škola, i u saradnji sa JKP “Čistoća i zelenilo“ realizovali smo ovu donaciju u cilju pomoći svakom naseljenom mestu na teritoriji grada Zrenjanina. Očekujem lepši izgled naših sela sada kada su im na raspolaganju ove profesionalne mašine, a uložićemo sve napore kako bi naš grad bio još čistiji, a košenje trave redovnije“, rekao je Janjić.

Kosacice_cistoca_001

Primopredaji motornih kosačica i trimera prisustvovali su predstavnici mesnih zajednica koji su ovom prilikom istakli zadovoljstvo što će njihova sela biti uređenija i čistija. Naročito što su prolećni radovi na uređenju travnih površina otežani, zbog obilnih padavina u proteklim danima. Mehanizacija je dotrajala i svaka nova donacija je dobrodošla, moglo se čuti od predstavnika mesnih zajednica.

“U Javno komunalno preduzeće „Čistoća i zelenilo“ danas je stiglo 24 kompleta za košenje, kao donacija Grada Zrenjanina, svedoci smo da su radovi na terenu otežani zbog obilnih padavina, očekujemo da se vremenske prilike stabilizuju, kada će sve raspoložive ekipe biti na terenu, i ubrzano će se odvijati radovi na košenju travnih površina”, rekao je u obraćanju prisutnim medijima direktor JKP „Čistoća i zelenilo“ Zoran Protić.

Kosacice_cistoca_020

Današnjem događaju prisustvovali su i zamenik gradonačelnika Saša Santovac i pomoćnik gradonačelnika Dragan Ćapin.

izvor:

http://www.zrenjanin.rs/3-45-45-7310/Motorne-kosacice-za-seoske-mesne-zajednice—donacija-grada-vredna-5-miliona-dinara

Pročitajte još

Prijem_Zura_Nemes_017

23 OLIMPIJSKA MEDALJA ZA ZRENJANIN

Bronza na Olimpijadi u Tokiju, za Zuraba Datunašvilija, rvača zrenjaninskog Proletera i reprezentativca Srbije u ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>