03. 06. 2020.
Home / Fudbal / INTERNACIONALCI PODIŽU ATMOSFERU NA TRENINZIMA SASA
IMG_20190514_203924

INTERNACIONALCI PODIŽU ATMOSFERU NA TRENINZIMA SASA

Sve pršti od intenziteta, energije i pozitivnih vibracija na treninzima futsalera Sas-a koji se spremaju za treću, odlučujuću baraž utakmicu protiv Jastrebca iz Blaca.

Ekipa trenera milivoja Batinice, koja je u Zrenjaninu napravila brejk i u ponedeljak 20. maja putuje u Blace sa puno nade i lepih želja, svakodnevno trenira u kristalnoj dvorani, a da bi treninzi bili u fulu, kako se to kaže, pomažu futsal internacionalci, reprezentativac Boba Rajčevič, koji pauzu u šampionta u Bejrutu, koristi da sa porodicom provede u rodnom Zrenjaninu, i futsaleri Stella Rose iz Beča, Vaso Vojinović i Slobodan Matijević, koji za vikend igraju revanš utakmicu Liga kupa u Beču.

IMG_20190514_203936

Svojim znanjem, iskustvom i energijom, sjajni sportsmeni podigli su nivo i kvalitet rada ekipe na značajnim treninzima pred odlučujući meč u ponedeljak, za popunu Prve futsal lige Srbije.

Ni podmladak, Rajčević junior, mali Simo Batinica, sin trenera Milivoja, nisu izostali na večernjem treningu….!!!!

Pročitajte još

asmir_kajevic1

Intervju sa Asmirom Kajevićem, najava meča četvrtfinala Kupa protiv Radničkog

Kad je žreb za četvrtfinale Kupa Srbije spojio Čukarički i Radnički iz Niša, jasno je ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>