20. 07. 2019.
Home / Fudbal / INTERNACIONALCI PODIŽU ATMOSFERU NA TRENINZIMA SASA
IMG_20190514_203924

INTERNACIONALCI PODIŽU ATMOSFERU NA TRENINZIMA SASA

Sve pršti od intenziteta, energije i pozitivnih vibracija na treninzima futsalera Sas-a koji se spremaju za treću, odlučujuću baraž utakmicu protiv Jastrebca iz Blaca.

Ekipa trenera milivoja Batinice, koja je u Zrenjaninu napravila brejk i u ponedeljak 20. maja putuje u Blace sa puno nade i lepih želja, svakodnevno trenira u kristalnoj dvorani, a da bi treninzi bili u fulu, kako se to kaže, pomažu futsal internacionalci, reprezentativac Boba Rajčevič, koji pauzu u šampionta u Bejrutu, koristi da sa porodicom provede u rodnom Zrenjaninu, i futsaleri Stella Rose iz Beča, Vaso Vojinović i Slobodan Matijević, koji za vikend igraju revanš utakmicu Liga kupa u Beču.

IMG_20190514_203936

Svojim znanjem, iskustvom i energijom, sjajni sportsmeni podigli su nivo i kvalitet rada ekipe na značajnim treninzima pred odlučujući meč u ponedeljak, za popunu Prve futsal lige Srbije.

Ni podmladak, Rajčević junior, mali Simo Batinica, sin trenera Milivoja, nisu izostali na večernjem treningu….!!!!

Pročitajte još

Foto Milan Rasic 34073

FK Čukarički, fotografije sa meča protiv Napretka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>