19. 08. 2022.
Home / Fudbal / JOVAN PONORAC GOLOVIMA KRČI PUT KA INOSTRANOM ANGAŽMANU
Ponorac 1

JOVAN PONORAC GOLOVIMA KRČI PUT KA INOSTRANOM ANGAŽMANU

Rasni napadač Jovan Ponorac ponikao je u Proleteru 2006 iz Zrenjanina, prošao sve selekcije ekipe koju uspešno vodi Amir Teljigović i odigrao nekoliko utakmica za najbolju selekciju Vojvodine.

– Nakon Proletera 2006 igrao sam još za Slogu iz Sjenice, Radnički iz Svilajnca – započinje priču Jovan, koji golovima i asistencijama u špicu napada pokušava da prokrči put ka inostranom angažmanu o kojem sanja.

Ponorac 0 naslovna

– Trenutno sam u Vršcu, igram dobro i postižem golove ali to ne zadovoljava moje ambicije da zaigram u nekom većem klubu i jačoj ligi. Bio sam na probi u Donaustaufu u Nemačkoj , odigrao nekoliko utakmica u nizu i ostavio dobar utisak…Nadam se da će mitokom leta stići poziv iz Nemacke za letnji prelazni rok i to bi bio značajan pomak unapred u mojoj karijeri – dodaje Jovan, uz napomenu da mu najviše odgovara pozicija centralnog špica.

Ponorac 2

Mladi napadač želi da najpre okonča sezonu u Vršcu, a onda se otisne preko granice i u Nemačkoj otvori novu stranicu karijere o kojoj mašta.

– Spreman sam na svaku vrstu odricanja, samo da odem i oprobam se….Ono što me tokom karijere drži je vera u sopstveni kvalitet i vrednosti i zato sam ubeđen da ću ostvariti svoju zamisao…Leto će uskoro – uz osmeh ističe Jovan.

Ponorac 3

Pročitajte još

FB_IMG_1660631787655

PLANINSKI LEPOTAN USPOMENA KOJA SE PAMTI

Ekspedicija Fudbalskog kluba Sporto iz Zrenjanina, uspešno je okončala tradicionalne letnje pripreme na Kopaoniku, dečaci ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>