20. 09. 2020.
Home / Ostali sportovi / BANATSKA AVANTURA U BRATISLAVI
Zrenjanin - Trenjaninski maratonci na maratonu u Bratislavi - foto Privatna arhiva 3

BANATSKA AVANTURA U BRATISLAVI

Nikada brojniji, ali i složniji sa porukom „Dragi prijatelji budite deo 4. Zrenjaninskog polumaratona“ u oktobru mesecu, predstavljali su svoj grad u Bratislavi, na tradicionalnom internacionalnom maratonu, trkači iz grada na obalama Begeja.

Zrenjanin - Zrenjaninski maratonci na maratonu u Bratislavi - foto Privatna arhiva 2

Maratonci iz Zrenjanina, njih 19, među kojima su bile i dve dame Jelena Lukić i Milana Maričić, svi članovi Atletsko rekreativnog kluba Petrovgrad, istrčali su maraton, 42 kilometra u Bratislavi i ostvarili jedinstven podvig, u brojnosti, hrabrosti i istrajnosti.

Sipaj-Veslaj-SportInfo2-1024x460

– Nije bilo ni malo lako, teški vremenski uslovi, staza komplikovana, ali uspeli smo i svi okončali trku.Uspostavili smo kontakt sa brojnim prijateljima iz brojnih evropskih zemalja i dobili obećanje mnogih da će biti naši gosti na „4. Zrenjaninskom polumaratonu“ koji mi organizujemo početkom oktobra meseca – izneo je prve utiske po povratku iz Bratislave Milan Delić, jedan od uspešnih zrenjaninskih maratonaca, koji je 42 kilometra istrčao za manje od 3,5 sata.

Zrenjanin - Zrenjaninci na maratonu u Bratislavi - foto Privatna Arhiva 1

Pročitajte još

unnamed

Trkačke vesti uz jutarnju kafu

Prijave za BRC Školu trčanja su u toku! Rana cena važi do 7. septembra! Saznaj ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>