06. 04. 2020.
Home / Rukomet / ČAMAC PLOVI SAM PO TISI…..
Čejbe 0 naslovna

ČAMAC PLOVI SAM PO TISI…..

Proleter – Jedinstvo NB 34 : 24 ( 15 : 11 )

Nije baš sam, ali gurao je punim jedrima Proleterov brod do mirne, pobedničke luke, heroj meča, Momir Rnić, uz veliku pomoć raspucanog Alekse Gaćinovića, koji je baš kao i Bundesligaška rukometna klasa Momir junior, postigao 9 golova.

Čejbe 1

U produkciji kreativnih asistencije prednjačio je lucidni Rnić i zaslužio epitet najboljeg igrača utakmice.
Greh bi bio ne spomenuti nadahnuće Marka Šarua na golu, čuda je činio i branio teške udatce, a u crveno beloj škvadri osim dvojce skoro pa dvocifrenih, koji su postigli više od polovine svih ostalih, po tri gola zabeležili su Stanko Dimitrić, Saša Terzić i stari rukometni vuk, Gorjan Spahić.

Sipaj-Veslaj-SportInfo2-1024x460

Po dva puta mrežu Novobečejaca tresli su Matija Bjelica, Igor Čagalj i Bojan Paun, a lepo je što se u strelce upisao i sedamnaestogodišnji Filip Terzić.

U gostujućem timu, koji se muški i fer borio, najefikasniji je bio Vladimir Antonović sa 6, Ivan Spasojev je postigao 4 gola, koliko i kapiten Strahinja Ristić, Nemanja Brojčin postigao je 3, dok su po 2 gola postigli Jovan Ristić, Milan Labus i Miroslav Macura, a jedan gol postigao je Branislav Nešić.


Lokvanj
montecito-05-petak3
mc_rostilj

Pročitajte još

FB_IMG_1585433486820

BUDITE DISCIPLINOVANI, SLUŠAJTE SAVETE

Rukometašica Anđela Mesaroš, poručuje iz Italije Mlada rukometašica iz Zrenjanina, Anđela Mesaroš, na privremenom radu ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>