08. 06. 2023.
Home / Ostali sportovi / MLADI TEKVONDO MAJSTORI ZRENJANINA TREĆI NA PRVENSTVU SRBIJE
Tekv zr 1

MLADI TEKVONDO MAJSTORI ZRENJANINA TREĆI NA PRVENSTVU SRBIJE

Uz učešće 55 klubova, kadeti Tekvondo Kluba Zrenjanin, njih 12 koliko ih se takmičilo, ostvarili su veliki uspeh i osvojili ukupno 12 medalja i to jednu zlatnu, 9 srebrnih i dve bronzane medalje!!!

U sveukupnom plasmanu Tekvondo klub Zrenjanin zauzeo je treće mesto iza beogradskih klubova TK Galeb i TK Azija iz Beograda, dok se u konkurenciji seniora A klasa plasirao na osmo mesto,u konkurenciji seniora B klasa podelio prvo mesto sa TK Galeb iz Beograda i u konkurenciji kadeta B klasa drugo mesto iza TK Elit iz Inđije….

Osvajač zlatne medalje je senior Igor Čorba u kategoriji -63kg, osvajači srebrnih medalja su:kadeti Nikola Arsić u kategoriji -45kg, Lena Božić u kategoriji +59kg, Strahinja Grahovac u kategoriji -61kg, Dušan Žugić u kategoriji -53kg,Ognjan Kuglić u kategoriji -65kg,seniori Dejan Popov u kategoriji -74, Valentina Milić u kategoriji -57, Danica Pavićević u kategoriji -57kg i Anastasija Grahovac u kategoriji -53kg.
Osvajači bronzanih medalja su kadeti David Vukov u kategoriji +65kg i Filip Vukov u kategoriji -45kg.

Sipaj-Veslaj-SportInfo2-1024x460

– Sledeća stanica zove se Vršac i uzbudljivo takmičenje Milenijum Open – poručuju iz Tekvondo kluba Zrenjanin uz napomenu da je u otvoren upis za sve uzraste…

Dođite da vežbamo, putujemo, da se takmičimo i osvajamo medalje – šalju jasnu poruku mladi tekvondoisti iz Zrenjanina uz napomenu da je Sportski centar Mala Amerika otvoren svakim radnim danom od 19 do 22 časa.


Lokvanj
montecito-01-ponedeljak3
mc_rostilj

Pročitajte još

image_6483441 (1)

SREBRO I DVE BRONZE NA EVROPSKOM ŠKOLSKOM PRVENSTVU ZA TEKVONDO MAJSTORE ZRENJANINA

Veliki uspeh postigli su takmičari Tekvondo kluba Zrenjanin na Evropskom školskom prvenstvu u borilačkim veštinama ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>