23. 09. 2020.
Home / Košarka / KAPITEN PROLETERA PETAR LAMBIĆ KAKO I DOLIKUJE PROSLAVIO ROĐENJE SINA ALEKSEJA
IMG_20190324_190254

KAPITEN PROLETERA PETAR LAMBIĆ KAKO I DOLIKUJE PROSLAVIO ROĐENJE SINA ALEKSEJA

Veselo, sa puno stila i emocija, komandant Proleterove odbrane i kapiten Petar Lambić, proslavio je rođenje svog prvenca, sina Alekseja koji je u nedelju 24. marta u ranim jutarnjim časovima na svet donela njegova supruga, takođe košarkašica, Zorana.

Petrovi roditelji Milka i Steva Lambić, Zoranini roditelji i sestra, kao i brojna rodbina, prijatelji, saigračice i saigrači iz Proletera, bili su naročito ponosni što se mali Aleksej rodio baš na rođendan Petrovog starijeg brata Nikole, koji je u Americi postao doktor hemijskih nauka.

Ponosni stric Nikola iz Amerike je poslao poruku da je presrećan i da mu je krivo što nije sa svojim najmilijima, ali da je u live sekvencama ispratio detalje proslave i da ima utisak kao da je pored svog mlađeg brata za koga je naročito vezan…

Košarkašice Proletera Milica Ratković, Nađa Palinkaš, Bojana Papak, košarkaši Stefan Atanacković, Nemanja Subotić, Nikola Orlić, Nedeljko Panić, Luka Vržina, bili su samo deo sjajnog i veselog dekora na proslavi porodice Lambić….

Pročitajte još

IMG_20200912_154816

UBEDLJIVE PROTIV RIVALKI IZ SRBOBRANA

Proleter 023 – Srbobran 81 : 59

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>