11. 08. 2022.
Home / Ostali sportovi / 9. TEKVONDO ZRENJANIN OPEN
tekvon 0 naslovna

9. TEKVONDO ZRENJANIN OPEN

Tekvondo klub Zrenjanin sjajno je organizovao deveti po redu internacionalni Zrenjanin open na kojem je učestvovalo 65 klubova i ukupno 644 takmičara iz 11 zemalja, Mađarske, Rumunije, Bugarske, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Grčka,Severne Makedonije, Moldavije, Tunisa,Crne Gore i Srbije….

Svečanu ceremoniju otvaranja prisustvom su uveličali sekretar Ambasade Rumunije g. A.Čokanja, predstavnik kabineta MUP- a Srbije načelnik PPU Zrenjanin g. D.Vojnović, najbolji trener tekvandoa na svetu g. D.Jović i generalni sekretar SSGZrenjanin Vukosava Đapić Atanacković koja je zvanično otvorila međunarodni tradicionalni turnir.

Sipaj-Veslaj-SportInfo2-1024x460

Tekvondo klub Zrenjanin je nastupio sa 32 takmičara koji su osvojili 11 zlatnih, 9 srebrnih i 10 bronzanih medalja.
Osvajači zlatnih medalja su:

pionir Marko Vukov u kat.-33kg, Igor Tumo u disciplini kik, pionir Marko Vukov u disciplini kik, kadet Ognjan Kuglić u kategoriji +65kg, kadet Dušan Žugić u kategoriji -53kg,kadet Dalibor Kostin u kategoriji -61kg, juniorka Danica Petkov u kategoriji +68kg,juniorka Mina Hrubik u kategoriji -55kg,seniorka Valentina Milić u kategoriji -57kg i seniorka Danica Petkov u kategoriji -73kg.

Tekvon 3

Srebrne medalje osvojili su:

pionir Branislav Salma u kategoriji -23kg,kadet Ognjan Kuglić u kategoriji -65kg,kadetkinja Marjanski Katarina u kategoriji -55kg,kadet Strahinja Grahovac u kategoriji -61kg,junior Igor Čorba u kategoriji -63kg, juniorka Sandra Markučin u kategoriji -63kg,senior Dejan Popov u kategoriji -74kg, seniorka Anastasija Grahovac u kategoriji -53kg i seniorka Danica Pavićević u kategoriji -57kg.

Bronzanim odličjem okitili su se:

senior Radovan Mijanović i kategoriji -87kg,juniorka Jelena Opruc u kategoriji -55kg,kadet Vukov David u kategoriji +65kg,kadet Nikola ARsić u kategoriji -45kg,kadet Luka Salma u kategoriji 41kg, kadetkinja Anja Kalić u kategoriji -37kg, kadet Filip Vukov u disciplini kik kao i pionirke Bulik Lora, Čolić Aleksandra i Čolić Katarina.

Tekvon 6

– Ostvarili smo zaista sjajan uspeh i osvojili prvo mesto u selekciji kadeta B klasa, kao i pehar za osvojeno treće mesto u konkurenciji seniora A klasa i četvrto mesto u sveukupnom plasmanu…

Zahvalni smo ljubiteljima tekvandoa i građanima Zrenjanina koji su nas iskreno bodrili, takmičarima, roditeljima, lokalnoj samoupravi, SSGZ i trenerima koji su sjajno pripremili ekipe i pojedince za ovo prestižno takmičenje – naglasio je Slaviša Perić u ime organizacionog odbora Zrenjanin opena….Lokvanj
montecito-01-ponedeljak3
mc_rostilj

Pročitajte još

13029657_776739575793609_6147284415776116920_o

EVROPSKO PRVENSTVO RAKETNIH MODELARA

Grad Zrenjanin, u srcu Banata, na Begeju, domaćin je velike sportske manifestacije, Evropskog prvenstva u ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>