20. 05. 2019.
Home / Košarka / U subotu lokalni derbi druge muške regionalne lige, Karađorđevo – Velika Kikinda
7_1

U subotu lokalni derbi druge muške regionalne lige, Karađorđevo – Velika Kikinda

U prvom kolu play off-a, Karađorđevčani su na svom terenu savladali mladu, ali odličnu ekipu Spartaka iz Subotice, u ambijentu kakav se može samo poželeti na košarkaškim utakmicama. Zahvaljujemo se divnoj publici koja je doprinela da se odigra odlična i vrlo brza košarka. Bila je to neizvesna utakmica do samog kraja, sa puno poena, u kojoj su se domaćini bolje snašli. U odlučujućim momentima utakmice, domaći tim je bolje šutirao i to je presudilo da se ostvari pobeda rezultatom 97 : 86.

 

Sipaj & Veslaj SportInfo

U drugom kolu na gostovanju u Apatinu protiv Dunava 2014, Karađorđevčani su pretrpeli poraz. Nekompletni, opravdanim izostankom Ševića, Mitrovića i Plećaša, Karađorđevčani su loše otvorili utakmicu i prednost raspoložene ekipe Dunava, ostvarena u prvoj četvrtini bila je nedostižna za Karađorđevčane.

8

U subotu, 16.03. 2019. godine u 17,00 časova, u hali u Banatskom Karađorđevu, odigraće se lokalni derbi između Karađorđeva i Velike Kikinde. Očekuje se dinamična i neizvesna utakmica i zato pozivamo sve ljubitelje košarke i navijače da dođu u sportsku halu, uživaju u jednoj lepoj košarkaškoj predstavi i daju dodatnu energiju Karađorđevčanima da zabeleže novu pobedu u play off-u.

izvor:

izvor:

http://www.kkkaradjordjevo.com/sadrzaj/u-subotu-lokalni-derbi-druge-muske-regionalne-lige-karadordevo-velika-kikinda?fbclid=IwAR1d-4e9Xep5OLRcgClrEw2DFoszPeVvhH0upj43yHok4zADpJ8Sk5NQckA

Pročitajte još

IMG-a295c738eb9511741cc96c1631458057-V

MARE CARE, IGRAJ I POBEDI…

Od petka 17. do nedelje 19. maja u Vitoriji, u Španiji održava se F4 evrolige, ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>