26. 05. 2020.
Home / Ostali sportovi / Trkačke vesti uz jutarnju kafu
unnamed

Trkačke vesti uz jutarnju kafu

Bol u stomaku dok trčimo – bez panike molim!
Kada krene da vas žiga ispod rebara u toku treninga, telo vam šalje par signala. Saznajte zašto nam se ovo dešava, kako da prevenirate ovo neprijatno stanje i šta možete da uradite domah da bi vam bilo lakše. The post Bol u stomaku dok trčimo – bez panike molim!

Zašto trčimo ravničarski trejl – Prvi Inđija trejl ima odgovore

Ako ste mislili da je najbolji trail rezervisan za vrhove i kozje staze, varate se. Krenite sremskim njivama, za ovčicama i fazanima, pa recite… Trčali smo na prvom izdanju trke Inđija trejl, i evo po čemu se ona izdvojila! I INĐIJA TREJL nam je početkom marta pružio cross country iskustvo, trail trku, treking ali i biciklizam. […] The post Zašto trčimo ravničarski trejl – Prvi Inđija trejl ima odgovor!

Sipaj & Veslaj SportInfo

Karanfil i bombonjera – posle svake trke moliću!
Da li ste i vi ovih dana učestvovali u kupovini poklona po principu “valja se” i “šta će drugi pomisliti”? Na društvenim mrežama se vode polemike oko skupocenih vaučera, torbi i uređaja sa jedne (valjda ove moderne) strane, i karanfila sa druge (nazovimo to “u-moje-vreme” stranom). Roditelji školske dece znaju o čemu se radi. I […] The post Karanfil i bombonjera – posle svake trke moliću!

unnamed2

Saveti za prvu trku: Odvaži se i istrči prvih 5km u životu!
Ukoliko niste trenirali tokom zime ili nikada niste ni potrčali za vas je verovatno misaona imenica da istrčite bez napora 5km. Međutim, ta distanca je samo naizgled duga za početak, ali nije nesavladiva. Svaki početak je težak, ali zato budite dosledni i uporni. Saveti za prvih 5km: # Ne zaboravite da se zagrejete pre trčanja, više o […] The post Saveti za prvu trku: Odvaži se i istrči prvih 5km u životu!

unnamed3


Lokvanj
montecito-04-cetvrtak3
mc_rostilj

Pročitajte još

FB_IMG_1590418058606

MAJSTOR JE UVEK MAJSTOR…

Prvi čovek srpskog rvanja, Zrenjaninac Željko Trajković, nekada legendarni rvač Proletera i reprezentativac, a sada ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>