04. 10. 2023.
Home / Ostali sportovi / ZLATO I SREBRO NA ŠKOLSKOM KARATE PRVENSTVU SRBIJE I DVA ZLATA U LAŠKOM
ucesnici na skolskom prvenstvu srbije

ZLATO I SREBRO NA ŠKOLSKOM KARATE PRVENSTVU SRBIJE I DVA ZLATA U LAŠKOM

Na školskom prvenstvu Srbije održanom u Pančevu, učenici osnovnih i srednjih škola koju su članovi karate kluba Zrenjanin ostvarili su zapažen rezultat. Marina Oro je osvojila zlatnu, a Veljko Kerčov srebrnu medalju za svoju školu Jovan Dučić iz Kleka.

Sipaj & Veslaj SportInfo

Marina je do zlata došla u kategoriji 7 – 8. razred -49kg, a Veljko u kategoriji 5-6 razred -45 kg. Veoma blizu osvajanju medalja bili su Jelena Radosavljević Jelena i Marko Rakić, koji su poraženi u direktnim mečevima za bronzanu medalju, dok je Vuk Prica izgubio u repasažu.

anja i djordje u laskom

Kvalitetan međunarodni turnir u Laškom, u Sloveniji poslužio je zrenjaninskim karatistima kao odlična provera pred seniorsko državno prvenstvo koje će se održati narednog vikenda u Čačku. Đorđe Salapura i Anja Milovanović osvojili su zlatne medalje. Đorđe je u kategoriji -75 kg došao do zlata pobedivši takmičara iz Makedonije 3:2, zatim iz Slovenije rezultatom 3:0, dok je u finalu pobedio takmičara iz Hrvatske rezulatom 1:0. Anjin put do zlatne medalje u kategoriji -55kg išao je preko takmičarke iz Makedonije 3:0, dok je u finalu pobedila takmičarku iz Hrvatske rezultatom 2:0.


Lokvanj
montecito-01-ponedeljak3
mc_rostilj

Pročitajte još

image_6483441 (1)

ŠAHISTI IZ ELEMIRA PRVACI SRBIJE

Šah klub Naftagas uz Elemira, mesta nadomak Zrenjanina, potvrdili su sjajnu dominaciju i ostvarili podvig, ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>