12. 07. 2020.
Home / Ostali sportovi / POČELO JE….
Stadion 2

POČELO JE….

Rekonstrukcija Gradskog stadiona u Karađorđevom parku, umilne fioke lepih uspomena, na čijoj travi i atletskoj stazi su se rađali i carevali brojni šampioni i velike sportske zvezde, počela je ovih dana iskopavanjem rupa za temelj budućih reflektora….

Još tamo kasnih osamdesetih u prošlom veku, sada pokojni i legendarni Miljan Čiča Miljanić, iskopao je ašov temeljac, ali tada je rupa za buduće reflektore, ostala fikcija….I konačno, prošli smo decenije od sna do jave….

Stadion 1

– Imaćemo stadion dostojan decenijskog oreola grad sportova, kakv je šarmatni lepotan na obalama Begeja, oduvek…Novi tartan, trava, reflektori…Sve je to za budućnost sporta i novih klinaca koji će zakoračiti u prodavnicu tajni, poput Ivane Španović, Vukosave Đapić, Ivane Popadić, Darka Kovačevića, Ilije i Vladimira Ivića, Momira Rnića, Dejana Bodiroge, Žarka Čabarkape i ostalih asova koji su kilometre i kilometre istrčali baš tu, u Karađorđevom parku…- uglas poručuju sportisti grada Zrenjanina….

Sa nestrpljenjem očekujemo radove i nove sportske radosti…!!!!


Lokvanj
montecito-04-cetvrtak3
mc_rostilj

Pročitajte još

FB_IMG_1594449553207

BANAT PO SEDMI PUT ŠAMPION SRBIJE

Bez odigranog finalnog meča, zbog Korona virusom zaraženog igrača Crvene zvezde, stonoteniski Banata iz Zrenjanina, ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>