06. 04. 2020.
Home / Ostali sportovi / ODLIČNI REZULTATI PROLETEROVIH DŽUDISTA!
20190224_095607

ODLIČNI REZULTATI PROLETEROVIH DŽUDISTA!

Proteklog vikenda održana su dva velika takmičenja na kojima su učestvovali džudisti Proletera MD.

U subotu je u Rumi održano prvenstvo Vojvodine za seniore i seniorke.Na prvenstvu je učestvovalo 120 takmičara iz svih klubova Džudo saveza Vojvodine.Ovo je ujedno bilo i kvalifikaciono takmičenje za prvenstvo Srbije koje se održava 02.marta u Beogradu.

Najbolji rezultat i plasman je ostvario Boris Nemet koji u kategoriji do 100kg bio prvi.

IMG-b4249a8f23eee6e095073c42091f0a07-V

U istoj kategoriji sa trećima mestom plasman je obezbedio i Mihajlo Vujović.U kategoriji do 81kg koja je ujedno i najkvalitetnija plasman sa pozicije broj tri ostvario je Dušan Sarić sa tri pobede i jednim polufinalnim porazom.U ženskoj konkurenciji sve tri predstavnice Proletera MD su sa trećeg mesta ostvarile plasman i to:Milica Milekič,Nikolina Trivunović i Gordana Bošnjak.Rezultat je još veći i bolji znajući da su samo Nemet i Sarić seniori i svi ostali takmičari su kadeti i juniori.Nažalost Nemanja Kojčić i Dušan Ludoški nisu uspeli da se plasiraju na državno iako su bili veoma dobri na ovom prvenstvu.

U nedelju je održan veliki međunarodni turnir u Rumi koji je okupio 520 takmičara iz Mađarske,Rumunije,Hrvatske,BiH i Srbije.

Ojk Proleter MD je nastupio sa 11 takmičara a najbolji nastup i rezultat je ostvario Milan Bulaja koji je u kategoriji starijih pionira do 60kg imao 5 pobeda i osvojio zlato.Nikola Medan je bio drugi u konkurenciji mlađih pionira do 46kg dok su Anja Kuručev i Nemanja Tomašević bili treći u konkurenciji poletaraca i mlađih poletaraca.
Sjajan vikend je iza nas i narednog vikenda očekujemo nove lepe rezultate na prvenstvu Srbije i međunarodnom turniru u Turiji.


Lokvanj
montecito-01-ponedeljak3
mc_rostilj

Pročitajte još

FB_IMG_1585901750826

REPREZENTATIVKA ANJA VREDNI VOLONTER

Talentovana karatiskinja i reprezentativka Srbije, Anja Milovanović, članica Karate kluba Zrenjanin, treninge je uspešno zamenila ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>