20. 09. 2020.
Home / Kultura i život oko nas / ADAM PRODECOR KOMPANIJA KOJU ODLIKUJE POSLOVNOST, OZBILJNOST I KVALITET…
Adam 1

ADAM PRODECOR KOMPANIJA KOJU ODLIKUJE POSLOVNOST, OZBILJNOST I KVALITET…

Moderna, ukomponovana po najsavremenijim kanonima uspešnog poslovanja, kompanija ADAM PRODECOR na poslovnom nebu obitava od 2012. godine i uspešno se nosi sa izazovima poštenog i kvalitetnog pružanja usluga i poslovanja…

Prvi čovek kompanije, Adam Gal, odluku da samostalno započne poslovanje doneo je nakon višegodišnjeg partnerstva sa drugim preduzetnicima i sticanja iskustva u ugovaranju i izvođenju završnih građevinskih radova.

 

Prethodnih sedam godina poslovanja obeležio je veliki trud i napor da se zadovolje prohtevi brojnih partnera u poslovanju, ispoštuju svi dogovoreni rokovi i da ADAM PRODECOR SGR postane stabilna firma na tržištu građevinskih usluga u Zrenjaninu i okolini, ali i u Novom Sadu i Beogradu, u Slovačkoj i još nekim zemljama u okruženju…

Adam 11

Sa ciljem kvalitetno, u roku i pošteno kako je dogovoreno, kompanija ADAM PRODECOR iz dana u dan stremi napred, ka sticanju novih znanja u svim aspektima izvođenja završnih građevinskih radova, od upoznavanja novih materijala, do praćenja savremenih trendova uređenja enterijera, saradnji i razmeni iskustva sa stručnjacima u ovoj oblasti, arhitektama i dizajnerima prostora, građevinskim inženjerima i dekoraterima….

Kompanija domaćinski i u skladu sa savremenim načinom poslovanja, ulaže u najmoderniji i kvalitetan građevinski alat i opremu, a uredno poseduje JUB-ov sertifikat za izradu demit fasada u JUB sistemu, sa garancijom od 10 do 25 godina, a puno pažnje posvećuje se izgradnji poverenja sa značajnim proizvođačima i dobavljačima građevinske opreme i materijala….

Adam 12

– Opravdanost ovakvog poslovnog opredeljenja treba uvek staviti na proveru, ispit na budućim gradilištima i projektima. Nemamo problem da se suočimo sa novim izazovima i tendencijama savremenih dešavanja na novim gradilištima…Dosadašnje poslovanje, fer odnos prema ugovorenim poslovima i poštovanje dogovorenih rokova, ukazuje nam da smo na pravom putu, a prijaju i pohvale brojnih pojedinaca i velikih kompanija, poput na primer Energogroup iz Beograda…. – ponosno ističe Adam Gal, uz napomenu da vizionarskim pogledom unapred, ADAM PRODECOR SGR želi napreduje i jača i postane još dinamičnija i modernija firma koja se ne plaši izazova i iskušenja na tržištu građevinskih radova….

– Sredinom 2016. godine osnovano je preduzeće u Slovačkoj, sa sedištem u mestu Velky Krtiš, pod nazivom ADAM PRODECOR S.R.O. Prisustvom na prosperitetnom i zahtevnom tržištu građevinskih usluga u Slovačkoj vidimo priliku za dalje usavršavanje i napredovanje, za postavljanje novih standarda našeg poslovanja….To je cilj kojem stremimo i hrabro i odvažno idemo napred – dodaje Adam Gal, uz napomenu da njegova kompanija aktivno prati i pomaže sport u gradu Zrenjaninu i okolnim mestima….

www.adamprodecor.rs


Lokvanj
montecito-04-cetvrtak3
mc_rostilj

Pročitajte još

kczr

Koncert Zrenjaninskog kamernog orkestra – sreda, 16. septembar –

Koncert Zrenjaninskog kamernog orkestra – sreda, 16. septembar –

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>