01. 12. 2022.
Home / Košarka / SVETI ĐORĐE NA SVETOG TRIFUNA…POČINJE OPERACIJA OSVAJANJA NIŠKE TVRĐAVE…
žiti 2

SVETI ĐORĐE NA SVETOG TRIFUNA…POČINJE OPERACIJA OSVAJANJA NIŠKE TVRĐAVE…

Teško je kada goloruk kreneš u ekspediciju osvajanja tvrđave, visoko je i neizvesno, ali kada ideš srcem i otvorenom dušom, uvek postoji nada da ćeš uspeti…

Košarkaški karavan iz male varoši u srcu Banata, u sredu 13. februara započinje pohod, Dan ljubavi ili Dan zaljubljenih, Dan je velikog iskušenja za fenomen iz Žitišta, košarkaše Svetog Đorđa, koji će na Svetog Trifuna, u četvrtak 14. februara, igrati svoj meč u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća, protiv FMP-a iz Železnika.

– Rasterećeni putujemo u Niš, srećni što smo deo sjajne košarkaške priče o kojoj bruji cela Srbija.Sve karte su otvorene, borićemo se, pa kako nam bude…Nadamo se sjajnim utiscima, o tome da li ćemo uspeti da iznenadimo renomiranog protivnika i ne razmišljamo, što je naravno jako dobro…Ali ne predajemo se, borba će biti – uglas poručuju junaci male varoši, košarkaši Svetog Đorđa.

žiti 1

– Prvi deo ekspedicije, autobus sa igračima i članovima najužeg rukovodstva kluba u Niš kreće u sredu, 13. februara u ranim jutarnjim časovima, dok navijači i ljubitelji košarke koji su izrazili silnu želju da nas podrže dolaze u četvrtak, na dan utakmice.Za sve je obezbeđen besplatan prevoz i naravno ulaznice za spektakl u dvorani Čair – poručuje predsednik KK SVeti Đorđe Nikola Pešut.

Sveti Trifune pomozi…!!!!


Lokvanj
montecito-02-utorak3
mc_rostilj

Pročitajte još

Trijumf na 15. Memorijalu Dragiša Šarić

SJAJNI UTISCI SA 15. MEMORIJALA DRAGIŠA ŠARIĆ

Zrenjaninski legendarni košarkaš i najstariji aktivni igrač na Balkanu, Aleksandar Stevanov, poznat po nadimku Aca ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>