20. 08. 2022.
Home / . / SLAVIŠA PERIĆ NASTAVIO SA USPEŠNOM EDUKACIJOM…
Slaviša Per 1

SLAVIŠA PERIĆ NASTAVIO SA USPEŠNOM EDUKACIJOM…

Uverenje Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije o završenom stručnom osposobljavanju u oblasti sporta i stečeno sportsko zvanje: ORGANIZATOR BEZBEDNOSTI U SPORTU, samo je još jedna niska u đerdanu znanja i stručnosti Zrenjaninca Slaviše Perića do koje je stigao nakon diplome MASTER MENADŽER U SPORTU u Beogradu….

Osim stečenih zvanja – Sportski instruktor za tekvondo u Novom Sadu, Sportski operativni trener tekvondo,
završene Više trenerske škole i Fakulteta za sport u Novom Sadu, Slaviša stremi ostvarenju sna i sledećoj naučnoj instanci, a ona se zove doktorske akademske studije….

Slaviša Per 2

– Veoma sam ponosan i zahvalan svojim učenicima tekvondoa, iskrenim prijateljima i dragoj osobi, mojoj dragoj supruzi Dijani, koja me je nesebično podržavala u ostvarenju ovih ciljeva!

– Volim je bićem celim i ostajem dužnik do kraja života….Naša zajednička želja je da naši učenici, mali sportisti, ali čelični ljudi čvrste volje i ispravnih ubeđenja, budu bolji od nas… – poručio je presrećni Slaviša Perić…..


Lokvanj
montecito-02-utorak3
mc_rostilj

Pročitajte još

received_309018087916963

DRUGO MESTO MLADIH RVAČA PROLETERA U SUBOTICI

Na prvenstvu Srbije za mlade rvače U23 u Subotici, nade Proletera iz Zrenjanina, osvojile su ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>