03. 06. 2020.
Home / Ostali sportovi / APARTMANI DIKSI OAZA KOMFORA, LAGODNOSTI, UDOBNOG SMEŠTAJA….
IMG_20190206_152504

APARTMANI DIKSI OAZA KOMFORA, LAGODNOSTI, UDOBNOG SMEŠTAJA….

Novo u turističkoj ponudi grada Zrenjanina, na izlazu prema Novom Sadu, su Apartmani DIKSI, jedinstvena oaza mirnog, udobnog i pre svega komfornog konačenja, smeštaja za ponos i diku grada na obalama Begeja, koji u svojoj kulturno-istorijskoj,zabavnoj i poslovnoj paleti, itekako ima šta da ponudi svima koji u njega dođu….

Tri supermoderno uređena dvokrevetna apartmana, sa novim nameštajem i po najsavremenijim standardima ugostiteljstva i dve u istom stilu uređene dvokrevetne sobe, samo su deo bogate ponude Apartmana DIKSI, koji u sklopu boravka svojim gostima nude renta car vozila, po ceni već od 15 evra za korisnike usluga apartmana, a vozila uvek na raspologanju su Nissan Micra, Toyta Jaris i Fiat Tipo….

Gosti Apartmana DIKSI, na kraju naselja Bagljaš, na izlazu iz Zrenjanina prema Novom Sadu, u Ulici Meše Selimovića br. 1, moći će da tokom noći garažiraju svoja vozila, po specijalnim uslovima koriste usluge picerije Diksi, koja se nalazi u sklopu građevinskog kompleksa, iznajme bicikle za reakreaciju, igraju tenis u centru grada, gledaju pozorišne i bioskopske predstave, koriste usluge saune i bazena, uz specijalne poklone Apartmana DIKSI.

Svi apartmani i sobe uređeni su po najsavremenijim standardima, sa moderno uređenim i maksimalno opremljenim kupatilima i kuhinjama, lcd ekranima, širokim i udobnim krevetima, uz terasu, žubor vode iz fontane, Wi-fi i sve ostale pogodnosti.

Sve informacije i bukiranje možete izvršiti na brojeve telefona:

069 11 77 111
069 11 66 111


Lokvanj
montecito-04-cetvrtak3
mc_rostilj

Pročitajte još

Dzudisti_banata_21

Žitištanski džudisti počeli sa treninzima

Mladi džudisti Banata počeli su sa treninzima posle pauze izazvane pandemijom korona virusa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>