09. 08. 2022.
Home / Fudbal / KOŠARKAŠI DALI IDEJU FUDBALERIMA ZA BIZNIS LIGU
Bam 3

KOŠARKAŠI DALI IDEJU FUDBALERIMA ZA BIZNIS LIGU

Proteklog vikenda nafudbalskom terenu u balonu Akademije Bambi u Zrenjaninu odigran je prijateljski turnir u malom fudbalu, a učestvovale su ekipe iz kompanija Coveris, Dijamant, Drex i JKP Čistoća i zelenilo.

Turnir je odigran bez takmičarskog karaktera, rezultat nije bio u prvom planu,a osnovni cilj je pokušaj realizacije ideje o osnivanju Biznis lige u fudbalu, uz uključuvanje svih zainteresovanih kompanija koje igraju mali fudbal i imaju svoje timove.

Bam 2

Inicijativu za pokretanje fudbalske Biznis lige dali su Dijamantovci, prenoseći kolegama lepe impresije sa takmičenja u košarci koje je zaživelo punim sjajem i za sada prvlači ogromnu pažnju, a ostale kompanije koje su učestvovale na prijateljskom fudbalskom turniru u balonu Akademije Bambi, oduševljeno su podržale inicijativu, uz nadu da će im se pridružiti kompanije iz Zrenjanina i okoline i da će ovo takmičenje zaživeti u budućnosti.

Bam 1

Ukoliko ideja o fudbalskom takmičenju zaživi i izazove interesovanje, uz stalne termine za odigravanje utakmica u Sportskom centru Bambi, baš kao i košarkaška odmah bi imala i humanitarni karakter….

Za sve dodatne informacije, zainteresovani se mogu obratiti gospodinu Martonu Tapaiu iz kompanije Dijamant, na boj telefona : 065 6203621


mc_rostilj
Lokvanj
montecito-04-cetvrtak3
mc_rostilj

Pročitajte još

298331795_2373499782842669_2860628042929451639_n-2

U ČAST LEGENDARNOG MIRKA VUČUREVIĆA

Tvorac fudbalskog čuda iz Banatskog Dvora, sa početka ovog veka, legendarni predsednik Mirko Vučurević, sa ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>