20. 01. 2021.
Home / Ostali sportovi / Aleksandra Rapaić – Spartanski do uspešnih rezultata
51172512_2230610060488281_7632712722479579136_n

Aleksandra Rapaić – Spartanski do uspešnih rezultata

Borilački sportovi u poslednjim godinama sve su privlačniji devojkama. Jedna od onih koja krupnim koracima grabi ka vrhu u svetu svetskog kik boksa ali i olimpijskog boksa je Aleksandra Rapaić (18). Skromna devojka iz Žitišta posle uspešne juniorske karijere mašta o novim medaljama i u profesionalnoj konkurenciji.

Aleksandra Saška Rapaić je do sada osvojila titulu prvaka sveta i Evrope. Bila je pet puta osvajač svetskog kupa, dva puta evropskog i tri puta balkanskog kupa. Bila je i prvak Balkana. Osvajač je Кupa nacija u olimpijskom boksu, višestruki šampion države, tri godine je prva na svetskoj rang listi WAКO federacije. Bila je najbolja bokserka za 2016. po izboru Bokserskog saveza Srbije u velter kategoriji. Teško je nabrojati sve uspehe i priznanja. Nedavno je dobila i poziv da se u Italiji bori protiv porotiv profesionalke.

Aleksandra Rapaić je najbolja zato što najviše i radi. Ona trenira i kad niko ne trenira. Za nju ne postoje praznici, slave, sveci, prazni dani. Za sedam godina imala je 1400 treninga, a samo je na četiri izostala iz opravdanih razloga!

A kako to rade mladi žitištanski Spartanci, poput slavnih spartanskih boraca predvođeni upornim, neustrašivim i za pobedu uvek spremnim Milanom Mikijem Zorić koji ne odustaje ni po koju cenu od zadatog cilja pogledajte u prilogu RTV Vojvodine: Sportska Vojvodina.

izvor:

izvor:

http://zitisteonline.com/test-vesti/13-sport/1116-aleksandra-rapaic-spartanski-do-uspesnih-rezultata


mc_rostilj
Lokvanj
montecito-04-cetvrtak3
mc_rostilj

Pročitajte još

naslovna

JEDNOSTAVNO OBJAŠNJENJE HILJADU RAZLOGA ZAŠTO DA BUDETE DEO FITNES CENTRA MLADOST

Potreba savremenog čoveka, instikt da pratite energiju tela i zadovoljite svest da, osim redovnog posla, ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>