24. 09. 2023.
Home / Ostali sportovi / DEVOJČICE PLESNOG KLUBA UNA USPEŠNE NA GENERALNOJ PROBI PRED POLAZAK U BEČ…
Una 0 naslovna

DEVOJČICE PLESNOG KLUBA UNA USPEŠNE NA GENERALNOJ PROBI PRED POLAZAK U BEČ…

Mada to baš nije uobičajeno i zbog koreografije i specijalnih kostima, generalna proba pred nastup na velikom svetskom takmičenju je zatvorena za javnost, uz pomoć insajdera uspeli smo da zavirimo u prostorije Plesnog kluba Una iz Zrenjanina i uverimo se da je sve pod kontrolom.

Nema treme, devojčice su raspoložene i orne za put na koji kreću kombijem, u četvrtak poslednjeg januarskog dana, a takmičenje na Grand Prix-u u Beču, jednom od najvećih 8u svetu, na kojem će učestvovati oko 5 hiljada plesača, odražava se za vikend, u subotu i nedelju, 2. i 3. februara.

Una 5

Prestonicu Austrije svojim artizmom i nadahnutim plesom pokušaće da osvoje mlade Zrenjaninke, Damjana Đurić, koja će nastupiti sa svojom solo tačkom, zatim Anja Grković, Anja Berić, Lenka Koso, Nevena Petrić, Anđela Dautović, Teodora Pomorišac i Iva Bibin koje nastupaju u grupnoj fazi takmičenja.

Una 4

Kao trener i umetnčki rukovodilac sa talentovanim plesačicama u Beč putuje Natasa Papić…

Devojke srećno i očekujemo medalje…!!!!

Una 3


mc_rostilj
Lokvanj
montecito-03-sreda3
mc_rostilj

Pročitajte još

image_6483441 (17)

DUNJIN BRONZANI PEŠTANSKI PLES

Reprezentativka Srbije, Dunja Rajić, na međunarodnom, tradicionalnom turniru u Budimpešta open u prestonici Mađarske, na ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>