20. 09. 2020.
Home / Fudbal / SLATKO I SLANO FINALE WAFLE 023 – PICERIJA ROMA….
IMG_8434

SLATKO I SLANO FINALE WAFLE 023 – PICERIJA ROMA….

Hoće li više prijati ukusna pica Picerije Roma ili slatko u vidu Wafli 023 znaće se u subotu, na Bogojavljensku noć, 19. januara kada duel ukrste izabranici trenera Milivoja Batinice sa jedne i Miljan Milivojev, Nedeljko Šarenac i ostali iz ekipe Wafle 023.

IMG_8461

Večeras u dve polufinalne utakmice na tradicionalnom, osmom po redu Zimskom turniru u malom fudbalu, sjajan fudbal i mečevi puni uzbuđenja, neizvesnosti, dramatike i majstorskih poteza na petoparcu.

U prvoj utakmici Wafle žurno iz Kikinde, gde su takođe izborili finale, uletele na parket Medisona i zasluženo slavile u muškom duelu sa braćom Vidaković, Danilom i Budimirom, Borisom Balažom, Markom Jovićem i ostalim momcima iz ekipe I-taxi.

Mada na kraju rezultatski ubedljivo 4:1, slatki su vodili tešku rovovsku bitku sa taksistima, koji su pri rezultatu 2:1 za protivnika, imali nekoliko prilika, ali ih nisu iskoristili i na kraju su potopleni sa dva projektila….

Druga utakmica, po kvalitetu i prikazanoj igri ponela je epitet finale pre finala, Vaso Vojinović, Nikola Grbić, Miloš Savanović, Aleksandar Čigoja i ostali iz ekipe Ekometal komerc Apartmani Lavko, pružili su sjajan otpor proverenim futsal majstorima Igoru Aranitoviću, Stefanu Živanovu, Savi Deliću i večeras pre svih, najboljem akteru polufinala, Aleksandru Tominu, koji je het-trikom zapečatio sudbinu rivala….

IMG_8366

Picerija Roma trijumfovala je rezultatom 4:2 i zasluženo izborila sutrašnje finale, koje će se igrati sa početkom u 20.30 časova…
Finalni dan tradicionalnog Zimskog turnira počinje u 17 časova…!!!!


mc_rostilj
Lokvanj
montecito-06-subota3
mc_rostilj

Pročitajte još

received_633166710729740

TRENER ACA I NJEGOVI PIONIRI

Aleksandar Markoski, nekadašnji fudbalski as i sada trener sa istančanim osećajem za otkrivanje talentovanih mladih ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>