01. 10. 2020.
Home / Ostali sportovi / Gradonačelnik Bijeljine posetio Zrenjanin – sportski objekti kao tema saradnje
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gradonačelnik Bijeljine posetio Zrenjanin – sportski objekti kao tema saradnje

U radnoj poseti Zrenjaninu juče je boravio gradonačelnik bratskog grada Bijeljine Mićo Mićić, zajedno sa generalnim direktorom tamošnjeg JP “Direkcija za izgradnju i razvoj grada” Mladenom Petrovićem.

Razlog posete bio je upoznavanje s radom sportskih objekata u našem gradu i organizacijom velikih sportskih događaja, kakvo je predstojeće Evropsko prvenstvo u košarci za žene, s obzirom da se Bijeljina priprema za izgradnju nove sportske dvorane u tom gradu. Upravo zrenjaninska “Kristalna dvorana” mogla bi poslužiti kao uzor za buduću dvoranu u Bijeljini.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pre obilaska “Kristalne dvorane”, hale “Medison” i Gradskog stadiona, u kabinetu gradonačelnika Zrenjanina s gostima je razgovarao gradonačelnik Čedomir Janjić sa saradnicima, zamenikom Sašom Santovcem, pomoćnicima Duškom Radišićem, Simom Salapurom i Draganom Ćapinom, kao i direktorom Javne ustanove “Sportski objekti” Bojanom Mijatovim.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gosti su se posebno interesovali za izgled i funkcionisanje “Kristalne dvorane”, kakvim kapacitetima i sadržajima raspolaže, kako se priprema za velika takmičenja, a bilo je reči i o drugim investicijama u oblasti sportske infrastrukture. Gradonačelnik Janjić istakao je da predstoje obimni radovi na rekonstrukciji Gradskog stadiona, izgradnji savremene atletske staze i postavljanju rasvete, a upoznao je gradonačelnika Bijeljine s projektom kojim je hala “Medison” transformisana u sportsko-sajamski i trenažni prostor, koji istovremeno može koristiti više sportskih ekipa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

U “Kristalnoj dvorani” u toku su radovi na postavljanju novog parketa, što je takođe bila jedna od tema o kojoj se razgovaralo u samoj hali. Podsećamo, ovim radovima počele su neposredne pripreme za organizaciju Evropskog šampionata u košarci za žene, čiji je jedan od domaćina i Zrenjanin, a održaće se od 27. juna do 7. jula u Srbiji i Letoniji.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

izvor:

izvor:

http://www.zrenjanin.rs/3-45-45-7159/Gradonacelnik-Bijeljine-posetio-Zrenjanin—sportski-objekti-kao-tema-saradnje


mc_rostilj
Lokvanj
montecito-06-subota3
mc_rostilj

Pročitajte još

FB_IMG_1601360135119

ŽITIŠTANKA NA EKSTREMNOJ TRCI NA TARI

Sofija Stojančul, devojka iz Žitišta, uspešno se oprobala u tribalionu, avanturističkoj trci sa preprekama na ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>