16. 04. 2021.
Home / Fudbal / FUDBALERI RADNIČKOG KREĆU SA PRIPREMAMA U PONEDELJAK 21. JANUARA…
IMG_8421

FUDBALERI RADNIČKOG KREĆU SA PRIPREMAMA U PONEDELJAK 21. JANUARA…

Dan iza Svetog Jovana, u ponedeljak 21. januara zvanično će u novu fudbalsku godinu zakoračiti fudbaleri srpskoligaša Radničkog iz Zrenjanina, koji 11. maja ove godine proslavlja stoti rođendan!!!

Zaista lep jubilej dostojan svetle istorije i tradicije kluba crveno-crnih boja, koji je oduvek bio rasadnik talentovanih fudbalera i primer pozitivnog zanosa i rada u fudbalu….

Šef stručnog štaba Predrag Kandić u Sportskom centru Bambi, obaviće prozivku i povesti ekipu na prvi zvanični zajednički trening, na kojem će biti i novajlije Miloš Savanović, povratnik iz Borca iz Sakula i Igor tatić, takođe povratnik među crveno-crne iz prvoligaša Bečeja.

– Bez obzira što pripreme zvanično počinjemo u ponedeljak 21. januara, igrači već uveliko rade i treniraju, doduše u dvoranskim uslovima i teretani, ali najvažnije je da se trči i da će spremni dočekati napore tokom priprema.Podelili smo ih u dve grupe i svakodnevno se radi, uveli smo brojne nove vežbice razgibavanja i atletskog oblikovanja, teretana je takođe neizostavni segment rada i veoma sam zadovoljan kako igrači bez pogovora, ozbiljno i odgovorno treniraju i po međusobnim komentarima ne mogu da dočekaju zvanični početak zajedničkog rada.nadam se da će i tada biti na visini zadatka i obaveza koje su im potpuno jasne – zadovoljno ističe Predrag Kandić.mc_rostilj
Lokvanj
montecito-06-subota3
mc_rostilj

Pročitajte još

djordje_petrovic1

Intervju sa Đorđem Petrovićem, golmanom Čukaričkog

Đorđe Petrović je sačuvao mirnu mrežu u duelu protiv TSC-a, u ne preterano zanimljivoj utakmici ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>