31. 03. 2020.
Home / Ostali sportovi / ŠAMPIONSKA TITULA ZA ĐORĐA SALAPURU
Salapura 2

ŠAMPIONSKA TITULA ZA ĐORĐA SALAPURU

Takmičari Karate kluba Zrenjanin Anja Milovanović i Đorđe Salapura, bili su deo tima reprezentacije Srbije na minulom Grand Prix Croatia openu, jednom od najačih međunarodnih turnira u regionu.

Anja Milovanović, u juniorskoj konkurenciji zaustavljena je u drugom kolu, dok se Đorđe Salapura okitio zlatnom medaljom.

Na putu do šampionskog trona u uzrastu mlađih seniora u kategoriji -75 kg morao je da savlada četiri protivnika, reprezentativce Slovačke 1:0, Italije 7:0, Slovenija 0:0 – 5:0 na preglasavanje i u finalu domaćeg takmičara iz Hrvatske rezultatom 2:0.

IMG_8199

Ovo takmičenje je bilo jedno od kontrolno-izbornih takmičenja pred predstojeći šampionat Evrope u februaru mesecu u Danskoj.

Čestitke zlatnom Đorđu Salapuri i odličnoj Anji Milovanović koja nije imala sreće da se okiti medaljom, ali je polazala kvalitet i potvrdila svoje mesto u juniorskoj nacionalnoj selekciji Srbije….

IMG_8200


mc_rostilj
Lokvanj
montecito-02-utorak3
mc_rostilj

Pročitajte još

ostani

PORUKA KARATISTA KARATE KLUBA ZRENJANIN

Apel zrenjaninskih karate šampiona

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>