02. 10. 2023.
Home / Košarka / Počele pripreme za Evropski šampionat – u toku zamena parketa u Kristalnoj dvorani
Parket hala_zamena_1

Počele pripreme za Evropski šampionat – u toku zamena parketa u Kristalnoj dvorani

U zrenjaninskoj “Kristalnoj dvorani” u toku je postavljanje novog parketa, a kako iz Javne ustanove “Sportski objekti” navode, radove izvodi kompanija “Musculus” i reč je o najkvalitetnijem nemačkom parketu – Junckers. Očekuje se da radovi budu završeni u narednih nekoliko dana.

Parket hala_zamena_4

Zamenom parketa počinje opremanje sportske dvorane za najveći sportski događaj ove godine, ne samo u našem gradu – Evropsko prvenstvo za košarkašice, koje će se održati u junu. Podsećamo, Grad Zrenjanin biće domaćin D grupe Evropskog prvenstva u košarci za seniorke 2019. godine, a u “Kristalnoj dvorani” igraće reprezentacije Srbije, Rusije, Belorusije i Belgije. Domaćini 37. Evropskog prvenstva za košarkašice, koje se igra od 27. juna do 7. jula ove godine, su Srbija i Letonija. Tačnije, 16 reprezentacija biće podeljene u četiri grupe sa po četiri tima, po dve grupe takmičiće se u Srbiji (Zrenjanin i Niš) i letonskoj prestonici Rigi, dok će se završnica, odnosno eliminacione runde, igrati u “Beogradskoj areni“.

Parket hala_zamena_2

Premijerne utakmice u Zrenjaninu na programu su u četvrtak, 27. juna, kada će se, na otvaranju, sastati Srbija-Belorusija, a potom i Rusija-Belgija. Dan kasnije igraju Belgija-Belorusija i Srbija-Rusija. Poslednje kolo igra se u nedelju, 30. juna 2019. godine, sastaju se Belorusija-Rusija i Srbija-Belgija.

Parket hala_zamena_6

izvor:

izvor:

http://www.zrenjanin.rs/3-45-45-7154/Pocele-pripreme-za-Evropski-sampionat—u-toku-zamena-parketa-u-Kristalnoj-dvorani


mc_rostilj
Lokvanj
montecito-01-ponedeljak3
mc_rostilj

Pročitajte još

image_6487327_1

SVETAC MARŠIRAO U VRBASU

Vrbas – Sveti Đorđe 65:81 ( 18:13, 14:30, 18:19, 17:19 )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>