24. 09. 2023.
Home / Rukomet / DRAGAN BOŽJAK PREDSEDNIK RUKOMETNOG KLUBA PROLETER: NEMA ODLAZAKA, MOGUĆA SU POJAČANJA
IMG_8014

DRAGAN BOŽJAK PREDSEDNIK RUKOMETNOG KLUBA PROLETER: NEMA ODLAZAKA, MOGUĆA SU POJAČANJA

Sjajno raspoloženje, šale i međusobna peckanja ukrasile su i današnji, drugi po redu trening u Novoj 2019. godini rukometaša Proletera.

Uz trenera Nebojšu Jokića i njegovog prvog pomoćnika Srđana Veljkovića, treningu u dvorani Medison, u ranim popodnevnim časovima, prisustvovali su predsednik Dragan Božjak i član uprave kluba Siniša Vukić, kao i popularni Kukac, koji se posle perioda rehabilitacije nakon ozbiljne hiruške intervencije, ponovo priključio ekipi i vodiće brigu o zdravstvenom biltenu rukometaša.

– Raduje činjenica da smo kompletni, da odlazaka iz tima koji je zasluženo osvojio jesenju titulu, nema, a da su moguća i eventualna pojačanja u vidu mladih i talentovanih igrača.Idemo kao i do sada snažno, jako i organizovano, uspeli smo da uspostavimo sistem, koji funkcioniše i naravno da nećemo odstupiti od kursa koji donosi rezultat i uspeh – kategoričan je Dragan Božjak prvi čovek slavnog rukometnog kolektiva, koji je u ime Proleterove rukometne porodice svim ljubiteljima sporta i rukometa pre svega, kao i čitaocima portala Sportinfo poželeo sve najbolje u 2019. godini.

– Dok se postavlja nova podloga u Kristalnoj dvorani, snalazimo se i treniramo u Medisonu u ranim popodnevnim satima, pre zimskog turnira u malom fudbalu.Ovo su uvodni treninzi na kojima je lopta totalno u drugom planu, a puno se trči i potrebna je snaga, tako da nam u ovom momentu dvorana potpuno odgovara – dodao je trener Nebojša Jokić, ne skrivajući zadovoljstvo što je ekipa na okupu i što na raspolaganju ima sve prvotimce na koje računa u nastavku šampionata Super B lige.

IMG_7998mc_rostilj
Lokvanj
montecito-05-petak3
mc_rostilj

Pročitajte još

DSCF8540

Partner za budućnost – SRL i Voda Vrnjci

U prostorijama Rukometnog saveza Srbije danas je potpisan sporazum o saradnji, prema kojem je Voda ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>