03. 07. 2022.
Home / Fudbal / PETE TURNIRSKE VEČERI NIZ ZANIMLJIVIH I NEIZVESNIH UTAKMICA
IMG_7860

PETE TURNIRSKE VEČERI NIZ ZANIMLJIVIH I NEIZVESNIH UTAKMICA

Zimski turnir tradicionalni i osmi po redu u Zrenjaninu polako ulazi u fazu zahuktavanja, a petu večer turnira obeležilo je niz zanimljivih i do kraja neizvesnis susreta.

Najpre su pioniri Bajoneza i Marcos travela odigrali veoma kvalitetan meč u kojem su rezultatom 3:1 trijumfovali fudbaleri Bajoneza, odličnu utakmicu odigrali su u juniorskoj konkurenciji Greenfield i Sibra, sa puno obrta i dramatičnih situacija, a na kraju trijumfovala je ekipa Sibra rezultatom 4:3.

Drugi juniorski duel obeležili su fudbaleri Kleka, koji su ubedljivo savladali Orliće sa 6:2, a u prvoj seniorskoj utakmici Migosi su bez većih problema trijumfovali u duelu sa ekipom OFK Stajićevo 4:0.

Ekipe I taxi i Domaćin borili su se muški i žestoko za svaki pedalj parketa, a pobedila je ekipa I taxi, predvođena braćom Danilom i Budimirom Vidakovićem, rezultatom 2:1.

IMG_7844

Ekipe Grija petrol i Renesansa takođe vrlo čvrsto igrale su veći deo duela, a samo jednu grešku petroldžija iskoristili su fudbaleri ekipe Renesansa i trijumfovali rezultatom 1:0.

Kvalitetna je bila i poslednja utakmica programa u kojoj su se sastali timovi Ekometal komerc Apartmani Lavko i West Ham United, a završila se pobedom Ekometal komerc Apartmani lavko rezultatom 6:3…


mc_rostilj
Lokvanj
montecito-06-subota3
mc_rostilj

Pročitajte još

FB_IMG_1656577440325

DANAS KREĆE TURNIR U MALOM FUDBALU

Žreb za grupnu fazu takmičenja Letnjeg turnira u malom fudbalu održan je sinoć u prostorijama ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>