09. 08. 2022.
Home / . / TEODORA BURIĆ DAMA SA PIŠTALJKOM I SNOVIMA O LIGI ŠAMPIONA…
IMG_7706

TEODORA BURIĆ DAMA SA PIŠTALJKOM I SNOVIMA O LIGI ŠAMPIONA…

Mlada, uvek nasmejana, ljubazna i srdačna u komunikaciji, a opet ambiciozna i istrajna u želji da svoje snove i strast prema fudbalu pretvori i pitku realnost i dosegne impuls prvog sudije u nekoj utakmici Lige šampiona…U nekoliko reči opisana, takva je Teodora Burić, fino vaspitana i odmerena devojka iz Zrenjanina….

IMG_7723

Ostvarivo, što da ne…Samo treba verovati i raditi na usavršavanju…

– Naravno da jeste i ja neću odustati…Na proleće 2019. godine, ako sve bude teklo po planu, a za sada je tako, trebala bih da sudim utakmice kao glavni arbitar i sa gradske lige Zrenjanina, pređem na Područnu….Lepo je to što dame u fudbalu kao sudije više nisu raritet i sve ih je više, a naravno da je brže probiti se do internacionalne scene kada si slabiji pol, a opet imaš jaku volju da uspeš…Ja sam se odavno ubacila u tu opciju i ne odustajem… – u jednom dahu priča skroz odlična učenica trećeg razreda srednje Poljoprivredne škole u Zrenjaninu i članica Kancelarije za mlade.

– Tri godine trenirala sam odbojku, ali afinitet prema suđenju i pištaljci, sam od sebe je isplivao na površinu svih mojih interesovanja i aktivnosti i nije postojala ni najmanja smetnja, da odenem dres fudbalskog sudije… – nastavlja Teodora uz napomenu da osim nje još tri devojke trenutno pohađaju kurs za fudbalskog sudiju.

– Zaista mi je san da jednoga dana sudim utakmicu Lige šampiona kao glavni arbitar…Tada bih sama sebi rekla e sad si dosegla vrh i sve želje su ispunjene – uz čestitku čitaocima portala Sportinfo za Novu 2019. godinu istakla je Teodora Burić….

IMG_7707


mc_rostilj
Lokvanj
montecito-01-ponedeljak3
mc_rostilj

Pročitajte još

received_309018087916963

DRUGO MESTO MLADIH RVAČA PROLETERA U SUBOTICI

Na prvenstvu Srbije za mlade rvače U23 u Subotici, nade Proletera iz Zrenjanina, osvojile su ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>