02. 10. 2023.
Home / Rukomet / RUKOMETNI BEĆARAC U BEČKEREKU
IMG_7583

RUKOMETNI BEĆARAC U BEČKEREKU

Elitni zrenjaninski restoran Bečkerek ugostio je u četvrtak uveče rukometaše Proletera, šampione prvog dela takmičenja u rukometnoj Super B ligi.

Predsednik kluba Dragan Božjak u nadahnutoj uvodnoj besedi poželeo je svim igračima i stručnom štabu, kao i kolegama iz uprave kluba, srećne i lepe novogodišnje i božićne praznične dane, ali i puno uspeha ekipi u nastavku prvenstva i šampionsko slavlje na kraju prvenstva, kao i skori izlazak na evropsku scenu….

IMG_7569

Veselo i opušteno, uz muziku i ukusne specijalitete restorana Bečkerek, obeležena je veoma uspešna godina i povratak Proletera na stare staze slave i uspeha….

Svečanoj večeri prisustvovali su Ljubomir Obradović, selektor ženske nacionalne selekcije Srbije i savetnik u klubu, nekadašnji as i Proleterova legenda Rastko Stefanović, kao i trener koji je započeo sezonu Zoltan Ivanica….
mc_rostilj
Lokvanj
montecito-05-petak3
mc_rostilj

Pročitajte još

Juniorke_naslovna_domacinstvo_kvalifikacije_23

Rukometnom savezu Srbije domaćinstvo kvlaifikacija za žensko juniorsko SP, Đerona okuplja seniorski razvojni tim

Ženska juniorska reprezentacija Srbije, u novembru mesecu, boriće se za vizu za Svetsko juniorsko prvenstvo ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>