06. 12. 2019.
Home / Fudbal / HUMANITARNI TURNIR POMOZIMO IVANU
IMG_7253

HUMANITARNI TURNIR POMOZIMO IVANU

Danas je u sportskoj dvorani osnovne škole Žarko Zrenjanin u Zrenjaninu održan humanitarni turnir u fudbalu i odbojci pod nazivom Pomozimo Ivanu.

Od srca iskreno, razdragano i veselo, nekoliko stotina učesnika prikupljalo je pomoć za olimpijca Ivana Živkova, osvajača zlatne i srebrne medalje na Specijalnoj Olimpijadi u Los Anđelesu 2015. godine.

IMG_7252

Ivan Živkov je i nacionalni prvak iz 2018. godine u atletici, bič voleju i fudbalu, a njegova devetočlana porodica ostala je bez krova nad glavom posle požara koji je zahvatio porodičnu kuću u Tarašu.

Ivan je juna meseca ove godine bio član odabrane selekcije UNIFIDED koja je na Specijalnoj olimpijadi Srbije osvojila zlatnu medalju.

IMG_7250

Danas su u zanimljivim takmičenjiima u fudbalu i odbojci, osim Ivana Živkova, koji je bio specijalni gost, Hendi sport i žonglera Slavka Anđelova Sliveta, učestvovali učenici osnovnih škola Žarko Zrenjanin, Petar Petrović Njegoš, Jovan Cvijić, Đura Jakšić, Dositej Obradović, Vuk Karadžić iz Zrenjanina, Jovan Dučić iz Kleka i Servo Mihalj iz Mužlje, odbojkašice ŽOK Klek Zrenjanin, OK Bagljaš 023 i Volejstars i mali fudbaleri FK Sporto, Bečkerek, Proleter i ŽFK Banat iz Zrenjanina.

IMG_7251mc_rostilj
Lokvanj
montecito-07-nedelja3
mc_rostilj

Pročitajte još

image

VLADA IVIĆ SVETSKI REKORDER

Trener Makabija iz Tel Aviva, četvrdesetdvogodišnji Zrenjaninac, Vladimir Ivić, obarajući rekord za rekordom, na putu ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>