13. 04. 2021.
Home / Kultura i život oko nas / GOSTOLJUBIVI BISER GRADA NA OBALAMA BEGEJA – APARTMANI I PRENOĆIŠTE CENTAR LUX
Lux c 0 naslovna

GOSTOLJUBIVI BISER GRADA NA OBALAMA BEGEJA – APARTMANI I PRENOĆIŠTE CENTAR LUX

U strogom centru grada, ušuškani, opremljeni sa ukusom, topli i predodređeni za opuštanje i uživanje, apartmani i udobne sobe na tri lokacije kao Prenoićišta Centar LUX pravi su biser i umiljati ponos.

Apartmani i sobe Centar Lux Vam nude udobnost, fleksibilnost i kvalitetan smeštaj po pristupačnoj ceni, uz razne dodatne pogodnosti, kao što su odlazak na bazen i saunu, teretanu, šoping, bioskop, koncert ili pozorišnu predstavu, a prioritet su zadovoljni gosti koji se uvek rado se vraćaju.

Položaj sve tri lokacije je takav da Vam je sve na dohvat ruke, od centra grada do sportske haleAviv parka, ili bilo kojih drugih sadržja u gradu.

Svi apartmani i sobe Prenoćišta Centar LUX opremljeni su klima uređajima, LCD televizorima sa kablovskim programom, besplatnom WI-FI internet konekcijom, besplatnim parking prostorom, apartmani su opremljini komplet kuninjama i priborom, električnim Ketler grejačem vode…

– Ovu godinu obeležili smo zadovoljstvom svih naših gostiju, u novu krećemo sa ambicijama i akcijama da budemo još više u trendu sa savremenim zahtevima stalnih i novih gostiju – poručuju iz Centra LUX…!!!!
mc_rostilj
Lokvanj
montecito-05-petak3
mc_rostilj

Pročitajte još

prica se po gradu - plakat

Najava programa Kulturnog centra do 22. aprila 2021.

Najava programa Kulturnog centra do 22. aprila 2021.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>