26. 06. 2019.
Home / Ostali sportovi / STEVI KOČALKI, PRVOM ČOVEKU KOMPANIJE VALOR SPARTAKOVA NAGRADA
Kočal 2

STEVI KOČALKI, PRVOM ČOVEKU KOMPANIJE VALOR SPARTAKOVA NAGRADA

Amfiteatar Sporstko poslovnog centra Spens u Novom Sadu bio je poprište svečanosti povodom dodele Spartakovih priznanja najzaslužnijim poslenicima u oblasti sporta. Ovo je inače petdeset prvi put da se najznačajnije sportsko priznanje u Vojvodini, nagrada Jovan Mikić Spartak, koju dodeljuje Sportski savez Vojvodine pod pokroviteljstvom Pokrajinskog sekretarijata za sport, dodeljuje najagilnijim i najsposobnijim pojedincima u pokrajini.

Ove godine, priznanja su dodeljena u osam kategorija, a Steva Kočalka rođen u Žitištu , vlasnik kompanije Valor doo, na predlog Sportskog saveza opštine Žitište dobio je priznanje u oblasti donatorstva i sponzorstva.

Kočal 1

Da sport zasluzuje više i bolje, da ima ljudi dobre volje koji žele, mogu i hoće da pomognu razvoj sporta u opštini Žitište svojim primerom na najlepši način potvrdio je gosodin Steva Kočalka, koji dugi niz godina značajno finansijski pomaže košarkaški klub Sveti Đorđe, koji je ove godine zabeležio istorijski uspeh i plasirao se u završnicu Kupa Srbije, a nadomak je i učešća na finalnom turniru Kupa Radivoja Koraća.

Osim košarke, Steva Kočalka, humanista i veliki fan sporta, podržava i pomaže i ostale sportke aktivnosti na teritoriji opštine Žitište.

Redakcija portala Sportinfo gospodinu Kočalki čestita, uz želju da Svetac iz Žitišta i dalje svetli božanskim sjajem!!!!


mc_rostilj
Lokvanj
montecito-02-utorak3
mc_rostilj

Pročitajte još

received_338028037143902

ĐORĐE I DUŠAN VODE SELEKCIJU SRBIJE

Na Evropskom prvenstvu U15 koje se održava u Krakovu od 27. juna reprezentaciju Srbije predvodiće ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>