05. 06. 2020.
Home / Fudbal / REMI OMLADINACA SAS-A U PRVOM KOLU PROTIV BEČEJA
Sas klinci 1

REMI OMLADINACA SAS-A U PRVOM KOLU PROTIV BEČEJA

SAS – Bečej 2003 2 : 2 ( 2 : 1 )

Odlična futsal predstava u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu i bez obzira što domaći futsaleri nisu uspeli da osvoje sva tri boda zaslužuju čestitke za borbenost, prikazanu želju i odnos prema igri.

Ekipa SAS-a iako najmlađa u ligi Vojvodine, pružila je sjajan otpor gostima iz Bečeja i bila nadomak trijumfa, ali mladost i neiskustvo, kao i prevelika želja da dođu do trijumfa, osujetili su ih u tome..

Strelci za SAS bili su Bandi Petrović u 1 i Aleksandar Mandić u 18 minutu, dok su golove za Bečej 2003 postigli Stefan Morović u 8 i Albert Lekaj u 28 minutu.

Ekipa SAS je nastupila u sastavu: Maran U., Ungur, Mandić, Milošević, Petrović, Grahovac, Bajić, Nišević, Dmitrov, Latković, Miloš, Jelisavac, Višekruna, Maran J.

Sas klinci 2

– Odlična, dinamična, kvalitetna i prava prvenstvena utakmica, a čestitke zaslužuju svi akteri.Ostaje žal što moji momci zbog neiskustva i velike želje nisu došli do pobede, ali tek je početak i biće još prilika. Hvala prvotimcima SAS-a na velikoj podršci, kao i publici koja je došla iz Krajišnika, Sečnja, Sutjeske i ostalih okolnih mesta, kao i navijačima iz Zrenjanina, koji su u velikom broju došli da nas podrže.Sa nama je bio i šef struke seniorskog tima Milivoj Simo Batinica…Hvala svima i idemo dalje – poručio je Ivan Mandić, koji predvodi omladince SAS-a.


mc_rostilj
Lokvanj
montecito-06-subota3
mc_rostilj

Pročitajte još

IMG-6de91cd5fac7024dfc7b656be147d667-V

ZLATNI MALI SPORTOVCI…!!!

Pobednici finala SOS fudbalske lige, mali Sportovci, uživaju u slasti trinumfa i sjaju medalja koje ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>