28. 06. 2022.
Home / Ostali sportovi / VETERINAR DR MUC USPEŠNO LEČI KUCU MEDU
IMG_7011

VETERINAR DR MUC USPEŠNO LEČI KUCU MEDU

Iz dana u dan, iskušenja u iskušenje veterinar dr Eugen Muc u svojoj veterinarskoj ambulanti u knićaninovoj ulici broj 12 u Zrenjaninu, uspešno rešava sve probleme sugrađana sa njihovim ljubimcima.

IMG_7006

Napušteno kuče Meda imalo je silnih problema, njegova nova vlasnica koja ga je pronašla ostavljenog na ulici i rešila da se brine o njemu, humano je reagovala i potražila pomoć vrhunskog stručnjaka dr Muca.

Akcija da se Meda potpuno izleči i u vremenu ispred bude vesela i dobro odgojena kuca, odmah je započeta i proces medinog potpunog izlečenja u završnoj je fazi, naravno sa nizom pozitivnih vibracija…

IMG_7016

I tako iz dana u dan, sa uvek novim slučajevima obolelih kuca i maca, sterilizacijom, ali i naučnim radom, koji ne zapostavlja i pored silnih svakodnevnih obaveza i intervencija na terenu, dr Eugen Muc, opravdava epitet veterinara, doktora koji je uvek maksimalno koncentrisan i dostupan za sve probleme svojih sugrađana, ali i žitelja okolnih mesta, koje imaju njihovi ljubimci….

Preporuka za sve Vas, Veterinarska ambulanta CANIS, uvek na raspolaganju…!!!

Knićaninova ulica broj 12 u Zrenjaninu

Telefon: 063 503 074 dr Eugen Muc


mc_rostilj
Lokvanj
montecito-03-sreda3
mc_rostilj

Pročitajte još

received_739280477489989

MILAN BULAJA PRVAK EVROPE

Sjajni džudista Proletera iz Zrenjanina i kadetski reprezentativac Srbije Milan Bulaja, u Poreču na Prvenstvu ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>