18. 04. 2019.
Home / Košarka / POKUŠAJ OPSADE NIŠKE TVRĐAVE
IMG_6675

POKUŠAJ OPSADE NIŠKE TVRĐAVE

Košarkaši Proletera nakon neplaniranog poraza od ekipe Mladosti iz Smederevske Palanke putuju u Niš na duel domaćem Konstantinu, koji se igra u subotu 8. decembra u 18.30 časova.

– Konstantin je u ulozi apsolutnog favorita, ali mi na put krećemo bez unapred istaknute bele zastave.Poštujemo činjenicu da je domaća ekipa veoma kvalitetna i kompaktna, ali nisu neranjivi i pokušaj da ih iznenadimo naravno nije samo u domenu fikcije.Radili smo dobro tokom protekle nedelje, kapiten Stefan Atanacković potpuno se oporavio i biće spreman za duel u Nišu – naglasio je trener Proletera Zoran Bajin.

IMG_6680

– Nedostajao nam je energetski potencijal u meču sa ekipom iz Smederevske Palanke, ja prvi nisam bio na nivou igara iz prethodnih kola i nadam se da je takvo stanje prošlost i da ćemo već u Nišu, jači za kapitena Atanackovića, biti ravnopravan protivnik favorizovanom domaćinu – poručio je Aleksandar Petrović, najbolji skorer ekipe iz Zrenjanina.

IMG_6674mc_rostilj
Lokvanj
montecito-05-petak3
mc_rostilj

Pročitajte još

Kosarkasice_prijem_023

Prijem za košarkašice ”Proletera 023”, nove članice Superlige Srbije

Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić sa saradnicima priredio je danas prijem za igračice i trenere ženskog ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>