24. 09. 2023.
Home / Rukomet / NAPOLJU MRAZ, A KOLUBARSKA BITKA SE SPREMA…
IMG_6665

NAPOLJU MRAZ, A KOLUBARSKA BITKA SE SPREMA…

Hrabro, herojski, iskrena srca i borbeno rukometaši Proletera putuju u Lazarevac na duel uvek neugodnom domaćinu, ekipi Kolubare.

Prvi i osnovni cilj, osvajanje jesenje titule je ostvaren, ali lepo bi bilo da se sjajna pobednička serija nastavi i da izabranici trenera Nebojše Jokića trijumfom okončaju blistavu jesen i mirno dočekaju nastavak takmičenja krajem februara, kada su ponovo gosti, ekipi Morave u Velikoj Plani.

IMG_6652

– Najvažnije je da smo slavodobitničke dane nakon trijumfa u derbiju protiv Vrbas Petrola stavili ad acta i okrenuli se utakmici sa nezgodnom ekipom Kolubare.Dobra atmosfera na treninzima i ozbiljan rad, potvrđuju ozbiljnost igrača i dobru hemiju u timu…Pažnju smo usmerili na korigovanje grešaka iz derbija i nadam se da ih neće biti više…Spremni putujemo u Lazarevac i orni za bitku – poručui je trener rukometaša proletera nebojša Jokić.
mc_rostilj
Lokvanj
montecito-05-petak3
mc_rostilj

Pročitajte još

DSCF8540

Partner za budućnost – SRL i Voda Vrnjci

U prostorijama Rukometnog saveza Srbije danas je potpisan sporazum o saradnji, prema kojem je Voda ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>