21. 01. 2022.
Home / Ostali sportovi / Žensko lice sporta u Zrenjaninu
premijera dokumentarnog filma

Žensko lice sporta u Zrenjaninu

U Baroknoj sali grada Zrenjanina u utorak, 11. decembra 2018. godine, u 18 časova biće premijerno prikazan film „Žensko lice sporta u Zrenjaninu”. Autori filma su Stojanka Lekić, pokrajinska poslanica, bivša sportistkinja i dugogodišnja sportska radnica i Siniša Onjin kustos istoričar Narodnog muzeja u Zrenjaninu.

Produkciju dokumentarnog filma potpisuje “Udruženje pečat”, dok je izvršna produkcija „Digital Style“. Realizaciju projekta je podržao Pokrajinski sekretarijat za kulturu, javno informisanje i odnose sa verskim zajednicama.

Film je sastavni deo projekta “Žensko lice sporta u Zrenjaninu“, u okviru koga je bila i izložba u Velikom salonu Narodnog muzeja u periodu od 1. oktobra do 10. novembra.

U filmu kroz intervjue 17 zrenjaninskih sportistkinja otkrivamo kakvi su bili njihovi počeci, kako su se radovale pobedama, a kako su podnosile poraze, šta ih je motivisalo, pričali smo sa njima o porodici, ishrani, treninzima, omiljenim medaljama..

Zavirite u svet sporta kroz sedmu umetnost.


mc_rostilj
Lokvanj
montecito-04-cetvrtak3
mc_rostilj

Pročitajte još

IMG_20220109_184044

MAMA ZASUKALA RUKAVE

Zrenjaninka Gabrijela Lazarov uključila se u rad sa najmlađim rvačima Proletera

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>