02. 10. 2023.
Home / Ostali sportovi / VELIKI USPEH BORILAČKOG KLUBA BORAC IZ ZRENJANINA
IMG_6831

VELIKI USPEH BORILAČKOG KLUBA BORAC IZ ZRENJANINA

Protekla dva vikenda bila su veoma uspešna za zrenjaninski borilački klub Borac, tačnije Ajredina Ajetija koji je bio odličan na nastupima.

24. novembra na memorijalnoj trci Mihajlo Kampoš u Subotičkoj peščari na stazi od 11km trail osvojio je zlatnu medalju.
Na veoma lepom terenu, ali i teškom, jer se trčalo delom kroz pesak, delom na zemlji i na betonu Ajredin je pokazao spretnost i umeće…

IMG_6832

U nedelju 25.novembra u Vrnjačkoj Banji, održan je Fudokan Kup Srbije, a Ajredin Ajeti je nastupio u disciplini Fudokan Sport Kumite i osvojio srebrnu medalju.

U subotu 1.decembra u Beogradu, u organizaciji Beogradske WuShu Asocijacije i Srpskog Kung Fu WuShu saveza” održan je Trofej Beograda pod nazivom “Beogradski Ratnik, a Ajredin Ajeti je nastupio za prijateljski klub SBK Mladost iz Odžaka, koji je član Srpskog Kung Fu WuShu saveza ii okitio se zlatnom medaljom u kategoriji Sanda Light do 80kg.

IMG_6834

U nedelju 2.decembra u Srpskoj Crnji, održano je Prvenstvo Vojvodine za seniore i juniore u Savateu, kao i Kup Vojvodine za mlađe uzraste.
Ajredin Ajeti je u kategoriji do 80 kg osvojio zlatnu medalju.

IMG_6833


mc_rostilj
Lokvanj
montecito-04-cetvrtak3
mc_rostilj

Pročitajte još

image_6483441 (1)

ŠAHISTI IZ ELEMIRA PRVACI SRBIJE

Šah klub Naftagas uz Elemira, mesta nadomak Zrenjanina, potvrdili su sjajnu dominaciju i ostvarili podvig, ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>