04. 08. 2021.
Home / Ostali sportovi / TRI MEDALJE SA BALKANIJADE
Foto Balkansko Djordje i Anja Dubrovnik

TRI MEDALJE SA BALKANIJADE

Dubrovnik je bio domacin Balkanskog prvenstva za kadete, juniore i mladje seniore na kome je ucesce uzelo 12 reprezentacija i preko 800 takmicara.

Za nacionalni tim Srbije nastupili su i takmicari Karate kluba Zrenjanin, Djordje Salapura i Anja Milovanovic koji su pored pojedinacnih nastupa u borbama imali i nastupe u ekipnom nadmetanju. Anja Milovanovic nastupila je za juniorke u kategoriji -59 kg gde je od ukupno cetri meca izgubila samo finalni mec i to od drugarice iz reprezentacije, inace svetske prvakinje. U ekipnom nastupu Anja je sa drugaricama iz ekipe osvojila bronzanu medalju pobedivsi Rumunke i Makedonke, dok su izgubile od domace ekipe.

Djordje Salapura u pojedinacnom nastupu nije ostvario zapazen rezultat i ovoga puta ostao je bez medalje, dok je u ekipnom nastupu savladana prvo Turska, zatim Rumunija i u finalu reprezentacija Hrvatske i tako osvojena ekipna titula u uzrastu mladjih seniora. Na ovom prvenstvu Nacionalni tim Srbije u generalnom plasmanu bio je najuspesnija reprezentacija.


mc_rostilj
Lokvanj
montecito-01-ponedeljak3
mc_rostilj

Pročitajte još

Prijem_Zura_Nemes_017

23 OLIMPIJSKA MEDALJA ZA ZRENJANIN

Bronza na Olimpijadi u Tokiju, za Zuraba Datunašvilija, rvača zrenjaninskog Proletera i reprezentativca Srbije u ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>