09. 08. 2022.
Home / . / GAVRA OKUPIO GOLMANE RADNIČKOG
Gavra 1

GAVRA OKUPIO GOLMANE RADNIČKOG

Legendarni golman Proletera iz Zrenjanina, Goran Gavrilović poštovano ime među čuvarima mreže širom nekadašnje Jugoslavije sada je trener golmana u srpskoligašu Radničkom sa Skrobare.

Bez obzira na hladno vreme i zimsku pauzu, popularni Gavra svojim pulenima nije dao odmor, svakodnevno se radi na usavršavanju golmanske tehnike i korekciji detalja koji su itekako bitni za igru.

Gavra 2

Mladi golmani Ranđelović, Bačko, Cvijetić, Jevremov, Đurković, Radovančev, Novakov, Trifunjagić, uz pomoć trenera Dušana Tanasića, ispunjavaju striktno sve zahteve pravičnog i legendarnog učitelja, Gorana Gavrilovića.

– Milina je raditi sa ovim momcima koji su talentovani i zaslužuju posebnu pažnju i stručni rad. Vredno i odgovorno ispunjavaju sve zahteve koji su pred njima, a to je osnov za napredovanje i njihove buduće uspešne karijere – naglašava Goran Gavrilović.mc_rostilj
Lokvanj
montecito-05-petak3
mc_rostilj

Pročitajte još

received_309018087916963

DRUGO MESTO MLADIH RVAČA PROLETERA U SUBOTICI

Na prvenstvu Srbije za mlade rvače U23 u Subotici, nade Proletera iz Zrenjanina, osvojile su ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>